Edgar Wright animációs árnyékokra vetődik

A DreamWorks Animation emberére akadt Edgar Wright személyében, aki elvállalta legújabb eredeti ötlet alapján készülő animációs filmjük rendezését, melynek középpontjában az árnyékok és azok koncepciói állnak.

Edgar Wright animációs árnyékokra vetődik

A jelenleg Untitled Shadows Movie címen futó projekt új szintre lépett, ugyanis eddig csak koncepcióként élt, és egyúttal ez lesz Wright debütálása az animációs szakmában. A stúdió társelnökei, Bonnie Arnold és Mireille Soria kérték fel Wrightot, hogy készítse el ezt a filmet, amellyel esélyt szeretnének adni tehetséges filmkészítőknek.

Wright humora elég különc, korábban olyan alkotásokat hozott tető alá, mint Three Flavours Cornetto trilógia, a Scott Pilgrim a világ ellen, de társírója volt a Golden Globe-díjas Tintin kalandjainak is. Wright jelenleg új projektje, a Baby Driver előkészületi munkálataival van elfoglalva, ami Ansel Elgort, Lily James, Jon Hamm és Jamie Foxx főszereplésével készül. A tervek szerint a Sony Pictures 2017. március 17-én mutatja be, szóval a szóban forgó animációs projekt csak valamikor ezt követően készül el.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .