Ed Helms és a nemzetközi kémkedés üzelme

Jó régen, de futtában már olvashattatok a Central Intelligence című New Line-os vígjátékról, ám ez még 2010-ben volt, amikor mindenki mással volt elfoglalva. Mára azonban napvilágra került, hogy a filmet Rawson Marshall Thurber (Családi üzelmek) rendezi, a főszereplője pedig továbbra is úgy tűnik, hogy Ed Helms lesz.

Ed Helms és a nemzetközi kémkedés üzelme

Ike Barinholtz és Dave Stassen vetették papírra a forgatókönyvet, ami konkrétan 2011 óta porosodik a New Line pincéjében, és bár Ed Helms jelenléte közel sem volt biztos ez idő alatt, hiszen mindig akadt elfoglaltsága, de ezúttal már biztos szereplőnek tűnik.

A történetben egy idióta könyvelőt követhetünk nyomon, aki belekeveredik a nemzetközi kémkedés világba, amikor Facebookon keresztül újra felveszi a kapcsolatot egy régi barátjával. A forgatókönyvet az évek folyamán többször újraírták, végül Rawson Marshall Thurber volt az, aki elkészítette a végleges változatot.

A filmet 2015-re ígérik, de a további részletekre várnunk kell.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .