Ducipólót tervez a Tökéletes hang sztárja

Ducipólót tervez a Tökéletes hang sztárja

Saját divatláncot indított Rebel Wilson ausztrál színésznő, akire a Koszorúslányok című erősen korhatáros vígjátékban figyelt fel a világ. A filmmel azonnal meg is váltotta belépőjegyét Hollywoodba. A hihetetlenül temperamentumos és vicces színésznő nem kimondottan anorexiás alkat, ennek megfelelően plus-size pólókat tervezett. A Fat Mandi (kb. Háj Mandi) divatcég új filmjének karaktere, Háj Amy nyomán kapta a nevét. Rebel a Tökéletes hangban (Pitch Perfect, hazai bemutató: 2013. március 28.) egy harsány, kissé talán goromba, de csupa szív lányt alakít, aki saját magát nevezte el Háj Amynek, nehogy a folyton diétázó gebe csajok ezzel csúfolhassák a háta mögött. A film az egyetemek közötti dalversenyek világába kalauzolja a nézőt: egy lánycsapat küzdelme áll a középpontban, akiknek meg kel küzdeniük Amerika legdögösebb fiúbandájával. Az Oscar-jelölt Anna Kendrick főszereplésével készült zenész-táncos produkció a szezon meglepetése volt, mert $17 millió dolláros költségvetése mellett több mint $108 milliós összbevételt ért el.

Rebel Wilson pólókollekciója egyelőre csak két darabból áll, de továbbiakat ígér, ahogy ő fogalmaz, a "széltében szertelen" darabokból. A 26 éves színésznő egyébként az MTV Movie Awards gála háziasszonya lesz április 14-én.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .