The Drop képek, James Gandolfini utolsó bűnözése

Mintha tavaly már az Exek és szeretőket (Enough Said) is James Gandolfini utolsó filmjeként emlegették volna, de most itt egy kőkemény krimi-dráma, a The Drop, amit szintén így vezetnek be a köztudatba. Nem ismerős a cím? Ez azért van, mert korábban Animal Rescue néven futott, és annak idején a rendezést Neil Burger (A beavatott) vállalta el, de végül mást kerestek a helyére.

01_The_Drop_still

A rendezői székbe végül a belga származású Michaël R. Roskam (Bikanyak) huppant be, aki Dennis Lehane (Viharsziget) forgatókönyvéből rendezte meg a filmet, melynek középpontjában egy volt bűnöző áll, aki egy bárban dolgozik, és próbál tisztességes életet élni barátnőjével és mentett pitbulljával, de egy félresikerült rablásnak köszönhetően bajba kerül. A cím a bárra utal, ahol a gengszterek pénzcseréket bonyolítanak le.

Minden adott egy igazán remek, és mélyre menő drámához, amelyben Gandolfini oldalán olyan jelentőségteljes színészek vállaltak szerepet, mint Tom Hardy és Noomi Rapace, de itt lesz még James Frecheville, Matthias Schoenaerts, John Ortiz, Elizabeth Rodriguez és Erin Drake is. Ez lesz a Fékezhetetlen utódja, vagy gyengébbre sikerül, mint a szintén jobbnak kinézett Ölni kíméletesen?

03_The_Drop_still

02_The_Drop_still

04_The_Drop_still

05_The_Drop_still

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .