Domhnall Gleeson szellemtörténete

A Focus Features megkaparintotta a készülőfélben lévő The Little Stranger forgalmazási jogait, amelynek premierje valamikor 2018-ban esedékes.

A filmet Lenny Abrahamson (A szoba) rendezi, a forgatási munkálatokat pedig idén nyáron kezdik brit helyszíneken. Főszerepben Charlotte Rampling, Domhnall Gleeson, Ruth Wilson és Will Poulter jelenlétére számíthatunk.

A The Little Stranger alapjait Sarah Waters 2009-es azonos című regénye adja, amelyből Lucinda Coxon (A dán lány) adaptál forgatókönyvet. A cselekmény a második világháború utáni időkben, Nagy-Britanniában játszódik, amikor egy orvos (Domhnall Gleeson) ellátogat ahhoz a házhoz, ahol egykoron édesanyja nevelőnőként dolgozott. A tulajdonosok azonban elveszítik a házat, ugyanis nem tudják fizetni az adókat, ráadásul azt állítják, hogy anyjuk elsőszülött lányának gonosz szelleme kísért az épületben. Az orvos a fejébe veszi, hogy feleségül veszi a tulajdonos egyik lányát (Ruth Wilson) és rossz dolgok történnek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .