Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law

A Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon került először a nézők elé a Dom Hemingway című dramedy, amelynek címszereplőjét Jude Law játssza. További szerepekben Demian Bichi, Madalina Diana Ghenea, Emilia Clarke és Richard E. Grant is tiszteletét teszi.

12 börtönben töltött év után Dom Hemingwaynek, a hírhedt kasszafúrónak meg kell húznia magát, hogy visszatérhessen London utcáira, hogy visszavegye azt, ami az övé.

A rendezést Richard Shepart követte el saját kezűleg írt eredeti forgatókönyvéből, a premierre pedig november 15-én kerül sor az angoloknál, akiktől a trailert is kaptuk, viszont az amcsikat 2014. április 4-ig várakoztatják. A tovább mögött 11 vadonatúj fotó a filmből, illetve egy majmos posztert is találtok.

Trailer:


Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 01Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 02Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 03Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 04Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 05Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 06Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 07Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 08Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 09Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 10Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 11Dom Hemingway trailer és képek, főszerepben Jude Law 12

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .