Démonok között magyar plakát és jelenetképek

Azt hihetnénk, hogy ilyesmi csak egy forgatókönyv-írónak juthat eszébe, pedig ez a történet megtörtént eseten alapul. A paranormális esetek két világhírű kutatója, Ed és Lorraine Warren jegyezte fel annak a családnak a történetét, melyet a világtól távol, egy tanyaházban nem evilági lények terrorizáltak. Perronék öt gyerekükkel költöznek be új, magányosan álló vidéki házukba, és nem tudják, hogy valaki már él a falak között. Valaki, aki minden percben jelen van, gonosz, és képtelenség megszabadulni tőle. A megmagyarázhatatlan földöntúli jelenlét pokollá teszi a napjaikat, és egyre veszélyesebb, ijesztőbb módokat talál, hogy jelezze: övé a ház, és nem engedi át másnak. Kénytelenek paranormális ügyek nyomozóihoz fordulni: azokhoz, akik az amityville-i esetet is lejegyezték. A szakemberek nekilátnak, hogy kifüstöljék a gonoszt a házból… de úgy tűnik, még ők sem bírnak vele.

Minden idők legsikeresebb horror-sorozata, a Fűrész (Saw) kitalálója és rendezője készítette a Démonok között (The Conjuring) című valós eseményeken alapuló, mégis minden képzeletet felülmúló horrorfilmet, amelynek hazai premierjét a magyar plakát aljára is felírták nekünk.

Démonok között magyar plakát és jelenetképek 01

Démonok között magyar plakát és jelenetképek 02IMG_2554.dngDémonok között magyar plakát és jelenetképek 04

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .