Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára

A Szamszára (Samsara) Ron Frickle és Mark Magidson, a Világok arca: Baraka (Baraka) és a Chronos díjnyertes készítőinek alkotása. Filmjük merőben új vizuális és zenei élmény; különleges és egyedi művészi alkotás.

A 'szamszára' szanszkrit szó, lényege az élet örök körforgásában változó jelenségek mélyebb értelmezése. Ez adja a film kiindulási pontját is: Frickle és Magidson azt a megfoghatatlan, mégis működő összekapcsolódási pontot kutatja, mely a keleti vallások szerint átível életeinken, újjászületéseinken.

Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára 01

A stáb 5 éven keresztül, 5 kontinens 25 országában forgatott. A csodálatos felvételeket 70mm-es filmre rögzítették, ennek köszönhető a döbbenetes vizuális élmény, melynek alapját a szent földek, a katasztrófa sújtotta övezetek, ipari komplexumok és természeti csodák lélegzetelállító látványa adja.

A Szamszára a Világok arca: Barakához hasonlóan narráció és leíró szövegek nélküli film, melyben a fantasztikus képi világ és a transzcendens zene teljes egésszé állnak össze, ötvözve a letűnt világot a maival.

Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára 02

A Szamszára felfedező út, spirituális utazás: fájó mélységekből szárnyal a csodák felé, megvilágítja a kapcsolódási pontokat az emberiség és a természet között… amely december 20-án kerül a hazai mozikba az ADS Service Kft. forgalmazásában.

Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára 03Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára 04Decemberben érkezik a páratlan érzékszervi tapasztalás, a Szamszára 05Szamszára poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .