Deadpool filmrészlet Morena Baccarinnal

Deadpool mellett nem sok idő jut az unatkozásra, úgyhogy kezdjük is a sort rögtön egy pikáns filmrészlettel, melynek főszereplői Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) és Morena Baccarin (Vanessa Carlysle / Copycat), és ha már videók, akkor egy új tévéreklám is érkezett.

Deadpool az odakint tegnap elindult X-akták (The X-Files) sorozatból is tréfát űzött egy bannerrel, és egy fotóval, amiket a két videót követően találhattok. Még mindig nem rossz, ezt meg kell hagyni!

Kinky Sex Question:

TV Spot 11:

dpq

Weapon X Files

Deadpool X-Files

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Lassan elspoilerezik már az egész filmet.

    • Miért, a Batman Superman ellen-t nem? :) Túltolják a marketinget, nagyon… és most inkább a BvS-re gondolok, semmint a Deadpoolra, de utóbbi se kutya.

      • csonkesz

        De azt is. Minden mostani filmet. A trailerekből kitudod következtetni filmnézés közben, hogy milyen jelenet fog következni. Mindig megnézem az első trailert, aztán a többit elkerülöm.

        • Ezért ne nézz trailert! :)
          Nekem van egy olyan frankó adottságom, hogyha megnézek egy előzetest, szinte 90%-ban nem emlékszem rá, ha eltelik 4-5 hónap a trailer és a mozipremier között. :)