Davy Jones fia A Karib-tenger kalózai 5-ben

Tegnap A Karib-tenger kalózai 5 (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) esetleges női főszereplőjéről hallottunk, viszont a történetről korábban mindössze annyit osztottak meg velünk, hogy egy fiatal brit katonát követhetünk benne nyomon, aki egyesíti erőit Jack Sparrow kapitánnyal.

Davy Jones fia A Karib-tenger kalózai 5-ben

Nos, a The Daily Mirror úgy értesült, hogy Brenton Thwaites, vagyis a brit katona megformálója februárban Ausztráliába utazik, hogy megkezdődhessenek az előkészületi munkálatok, és ő árult el néhány eddig nem ismert részletet a történetről:

"Nem sokat tudunk a történetről, nagy a titkolózás. Hamarosan Ausztráliába utazom, hogy nekiláthassunk az élőkészületi munkálatoknak. Minden egy fiatalemberről szól, aki újra fel akarja venni a kapcsolatot apjával, Davy Jonesszal. Csakhogy egy átok megakadályozza ezt a fiatalembert ebben. Erre kell majd megoldást találnia, hogy kibújjon alóla, és megmenthesse apját. Már alig várom, nagyon mókásnak ígérkezik."

Bill Nighy alakította Davy Jonest A Karib-tenger kalózai: A holtak kincsében és A Karib-tenger kalózai: A világ végénben is, viszont a harmadik részben Orlando Bloom karaktere, Will Turner vette át 'Davy Jones'-t. Orlando Bloom visszatérésére is van esély, de mostanság konkrétan őt nem emlegették. A Disney már egyből több részre tervez esetleg? A film gonosza, Brand kapitány szerepében Javier Bardem fog tetszelegni, Geoffrey Rush pedig ismét magára ölti Barbossa kapitány gúnyáját, és nyilván Johnny Depp sem hiányozhat attól, hogy ezúttal nem emeltem ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .