A David Yates-féle Tarzan hivatalos története

Júniustól forog az angliai Lieavesden Studiosban a Warner Bros. égisze alatt készülő Tarzan, viszont akkoriban nem hozták nyilvánosságra a film hivatalos történetét. Most viszont a Warner Bros. külön sajtóközleményt adott ki, melyben megerősítette, hogy már forog a film, és a hivatalos szinopszissal is megdobtak minket:

A David Yates-féle Tarzan hivatalos története

Hosszú évek teltek el azóta, hogy Tarzan (Alexander Skarsgard) elhagyta az afrikai dzsungelt, és John Claytonként kezdett új életet szerető felesége, Jane (Margot Robbie) oldalán. Most azonban vissza kell térnie Kongóba, méghozzá a parlament követeként. Nem is sejti, hogy mindez csupán a gonosz zseni, a belga Leon Rom tábornok (Christoph Waltz) bosszújának része. Azonban a rosszfiúk nem is sejtik, milyen keményfába vágták fejszéjüket.

A filmet David Yates (Harry Potter) rendezi, melynek premierje még odébb van, hiszen csak 2016. július 1-jén kerül bemutatásra az Államokban. További szereplők: Samuel L. Jackson, Djimon Hounsou, John Hurt, Alex Ferns, Lasco Atkins, Laurence Spellman, Casper Crump.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .