Dátumot kapott a Mary Magdalene és másik két film

A többszörös Oscar-jelölt Oroszlánt készítő The Weinstein Company három filmjét látta el premierdátummal, köztük a Mary Magdalene-t, a The Current Wart és a Wind Rivert.

A Mary Magdalene mögött az Oroszlán rendezője, Garth Davis áll, akinek ez lesz a második filmje, főszerepben pedig Rooney Mara (Mária Magdolna), Chiwetel Eijofor (Péter) és Joaquin Phoenix (Jézus) mutathatnak valami újat, méghozzá 2017. november 24-én. A történetnek ebben az esetben egyértelműnek kell lennie, amelyet hitelesen és humanista módon mutatnak be a készítők.

A Benedict Cumberbatch (Thomas Edison) és Michael Shannon (George Westinghouse) főszereplésével készülő The Current War szintén csak a negyedik negyedévben, 2017. december 22-én debütál. A címkék segítenek feleleveníteni a múltat.

Míg a Wind River, amellyel Taylor Sheridan rendezőként debütál, 2017. augusztus 4-én érkezik. Ennek középpontjában Jeremy Renner és Elizabeth Olsen karakterei állnak és egy FBI-os történetről van szó, de a címkék itt is segítenek. További szerepekben Katherine Waterson, Nicholas Hoult, Tom Holland, Matthew Macfayden és Tuppence Middleton.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .