Dátumok: John Wick 2, Szárnyas fejvadász 2 és A kör

Bejelentettek néhány premierdátumot. Első körben nézzük a John Wick: Chapter Two címet kapó folytatás dátumát, ami 2017. február 10-ére szól, tehát már kevesebb, mint egy évet kell rá várnunk. A cselekmény részben Rómában játszódik majd.

John Wick 2 premierdátum

Az Alcon Entertainment bejelentette, hogy a Szárnyas fejvadász 2 (Blade Runner 2) 2018. január 12-én kerül mozikba az Államokban. A rendező Denis Villeneuve, főszerepben pedig Ryan Gosling és Harrison Ford. A forgatás idén júliusban kezdődik.

Szárnyas fejvadász 2 premierdátum

Végül nézzük A kör (The Ring) folytatását, ami a Rings címet viseli, és ami eredetileg idén április 1-jén debütált volna. A helyzet az, hogy a Paramount Pictures elnapolta a premierjét október 28-ára. Hogy ebből mi lesz... nem is igazán fontos?!

A kör premierdátum

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. zsocso

    John Wick: Örülök a folytatásnak. Jobb lett volna, ha már idén moziba kerül. Blade Runner 2: Tavaly néztem csak meg az eredetit. Óriási csalódás volt. Szenvedés volt minden perce. Kivéve talán a film első 5-10 percét. Rings: Nem is értem, hogy ebben milyen potenciált látnak még. Az első nem volt rossz, de ott abba is hagyhatták volna.

    • Én is nemrég pótoltam a Szárnyas fejvadász, de különösebb bajom nem volt vele. Sőt. Ugye a rendező miatt kimondottan kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle.

  2. Hollingsworth

    A John Wick engem annyira nem izgat.
    A szárnyas fejvadászra inkább kiváncsi vok. Én is láttam az első részét, én is olyan 3-4 nekifutásra tudtam végig nézni. Igazából a hangulata tetszett benne.
    Kör: Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj! A japánok is csináltak belőle vagy 3 részt! Az amcsik kettőt!! Nem elég belőle ennyi?!

    • Meglátjuk, a Wick 2-nél az eredetiség hatása odalesz, ez már biztos.

      A kör egy vicc, bárhonnan nézzük. Most is csak szenvednek vele. Nincsenek normális ötletiek, szakembereik, szar az egész projekt úgy ahogy van…

  3. pikto

    Szerintem a john wick kettőre nem lenne szükség, az első rész egy mestermű, abba is kellene hagyni a dolgok, nem tudom mit lehetne még egy ilyen filmen folytatni, de attól félek hogy hasonló lesz a taken filmekhez, de ne legyen igazam.
    Szárnyas fejvadász 2 az várós, de igen az első része annak egy nem semmi film.
    Horrort pedig nem nézek.

    • Kíváncsi leszek, hogy a Wick 2 mennyire lesz jó folytatás, vagy csak a sikert akarják újra.

      A Szárnyas fejvadász 2 a rendező és a főszereplő miatt különösen várós.