Daisy Ridleyvel lesz tele minden

A Variety arról számolt be, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő női főszereplője, Daisy Ridley újabb főszerepet vállalt el. A színésznő a The Lost Wife című második világháború előtti időszakban játszó romantikus drámába írt alá.

Daisy Ridleyvel lesz tele minden

Az alapokat Alyson Richman azonos című regénye adja, amelynek története az 1930-as évek Prágájában játszódik, a cselekmény középpontjában pedig egy Lenka (Daisy Ridley) nevű tehetséges művészdiák áll, aki beleszeret a legjobb barátja bátyjába, Josefbe. Csakhogy közös életüknek hamar véget vet a közelgő Náci megszállás.

Robbie Brenner (Mielőtt meghaltam) producerként áll a The Lost Wife mögé, Marc Klein (Tükröm, tükröm) pedig a regény forgatókönyvvé adaptálásáért felel majd. Egyelőre sem stúdiója, sem pedig rendezője nincs a projektnek, viszont ezen könnyen változtathat a közelgő Cannes-i Film Fesztivál.

Ridley kisasszony kissé elfoglalt, ugyanis visszatér Rey szerepében a Star Wars: Episode VIII-ban, aztán pedig a kilencedik részben is, de nemrégiben írt alá a Kolma című fantasybe, és tavasz elején Lara Croft szerepét is elvállalta.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Gyorsan kifacsarják a csajt. Csak aztán nehogy úgy járjon, mint Noomi Rapace vagy Sam Worthington és még sokan mások az utóbbi években. 1-2 évig beleteszik őket minden második filmbe, aztán eltünnek a süllyesztőben,

    • Az attól függ milyen filmekbe teszik bele. Az meg rajta (is) múlik hogy miket vállal el.