Cumberbatch és Gyllenhaal Guadagnino thrillerjében

Benedict Cumberbatch-csel és Jake Gyllenhaal-lal is tárgyalnak, hogy vállaljanak szerepet egy jelenleg címmel még nem rendelkező thrillerben - írja a Deadline.

A filmet Luca Guadagnino rendezi, aki jelenleg a Chloe Moretz, Dakota Johnson és Tilda Swinton főszereplésével készülő Sóhajok remake utómunkálataival foglalatoskodik. A forgatókönyvet Steven Knight, a Eastern Promises és Gyilkos ígéretek és a Szövetségesek írója prezentálja.

Finanszírozóként a StudioCanal száll be a projektbe, és állítólag már jövő év elején munkához lát a stáb. Guadagnino a rendezésen felül producerként is kiveszi részét a munkából.

Tippre nem véletlenül nem árulták el a projekt címét, hiszen a történetről is mindössze annyit tudunk, hogy két barátról szól, akik közül az egyik egy üzletit titán a másik pedig egy újságíró. Ami még biztos, hogy egzotikus helyszínen fog játszódni, és egy erős jellemű női főszereplőt is tartogatnak számunkra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .