A csodálatos pókember 3 előtt érkezik a Sinister Six?

Bajban A csodálatos pókember 3? A csodálatos pókember 2 pénzügyileg nem lett bukás, de nem kapott hű, de jó kritikákat. Most viszont az Ain't Cool News beszámolója szerint a Sony Pictures talán jegeli A csodálatos pókember 3-at (The Amazing Spider-Man 3) egészen 2017-ig.

A csodálatos pókember 3 előtt érkezik a Sinister Six

Eredetileg 2016. június 10-én került volna mozikba, viszont Marc Webb rendezőnek több időre van szüksége, hogy egy sokkal összeszedettebb, probléma mentesebb harmadik részt hozhasson tető alá. Viszont a Sony nem hagyná ki, hogy 2016 nyarára ne küldjön mozikba semmi szuperhősöset, így jött az ötlet náluk, hogy vélhetőleg a The Sinister Six kapja meg a dátumot, ami eredetileg 2017-ben jött volna. Magyarán szólva helycserés támadást hajtanak végre.

Ez még nem a hivatalos sajtóközlemény volt, szóval az imént elhangzottakra ne vegyetek mérget, de ez is benne van a pakliban. Az eredeti elképzelés az volt, hogy 2016-ban jön A csodálatos pókember 3, amit 2017-ben a The Sinister Six követ, 2018-ban pedig A csodálatos pókember 4, aztán 2019-ben kaptuk volna a Venom filmet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .