Csak jövő ősszel jön Az útvesztő

Csak jövő ősszel jön Az útvesztő

A 20th Century Fox rendezkedett kicsit naptárában, melynek eredménye az lett, hogy Az útvesztő (The Maze Runner) Valentin nap helyett csak 2014. szeptember 19-én érkezik. Továbbá 2014. június 6-ára kitűzték a The Fault in Our Stars premierdátumát is - írja a Box Office Mojo.

A The Fault in Our Starsnak a Universal Pictures sci-fi-thrillerjével, az Edge of Tomorrowval kell szembenéznie, melynek főszereplőit Tom Cruise és Emily Blunt alakítják. A filmben Shailene Woodley oldalán Ansel Elgort, Sam Trammell és Laura Dern is főszerepet játszik, további infókkal pedig a címkék szolgálnak.

Az útvesztő a Warner Bros. családi filmjével, a Delfines kaland 2-vel (Dolphin Tale 2) és a Columbia Pictures focis drámájával, a When the Game Stands Tallal néz majd szembe. Főszerepben Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster és Patricia Clarkson, és itt is segítőkészek a címkék.

A könyvtolvaj (The Book Thief) is mozgolódott, viszont csak egy hetet, így a korábban bejelentett november 15. helyett már november 8-án mozikba kerül odakint. Ez természetesen nem befolyásolja a még be sem jelentett hazai premiert, viszont odakint nem lesz könnyű dolga, mert ezen a héten debütál a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .