Comic-Con 2012: A rajongók belepillanthattak az Item 47-be

Comic-Con 2012 A rajongók belepillanthattak az Item 47-be A tegnap este San Diegóba látogatók jól jártak, ugyanis a Bosszúállók Blu-ray lemezén debütáló Marvel One Shot: Item 47 című rövidfilmbe belekóstolhattak. A címkék itt is segítenek, ha eddig kimaradt. A kisfilmet Vasember megformálója, Robert Downey Jr. vezeti fel, egyesen az Észak-Karolinai forgatás egyik mellékhelységéből és éppen azon filozofál, hogy most vidáman újraforgathatnák a nagy "WC menekülési" jelenetet, Shane Black forgatókönyvíró korábbi munkájára, a Halálos fegyverre (Lethal Weapon) célozgatva ezzel.

A kisfilmben pedig Lizzy Caplan és Jesse Bradford a főszereplő, akik egy fiatal párt, Benny-t és Claire-t alakítják, és a hasonlóság a Bonnie and Clyde párossal nem véletlen. A szerelmespár épp az idegenek által leharcolt New York City romjain közt bandukol, amikor rátalálnak egy még működőképes Chitauri fegyverre. Ez lenne az a bizonyos 47-es számú gazdátlan tárgy, amelyet még nem fedeztek fel a S.H.I.E.L.D ügynökei, így az e két pénzéhes ember kezébe kerül. Benny és Claire a pusztító lézerfegyverrel bankot rabolni indul, és útközben néhány kisvárost is a földdel egyenlővé tesznek...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .