Clooney ünnepel

Clooney ünnepel

A díjakat nem lehet megszokni. George Clooney-t többször jelölték már Godlen Globe-díjra különféle kategóriákban, a 90-es években háromszor a Vészhelyzet-ért, azóta főleg filmekben nyújtott teljesítményéért, és a Sziriana-ért (Syriana) a Golden Globe után át is vehette az Oscar-díjat. A Hollywoodba akkreditált filmes újságírók szövetségének elismerése, melyre mindenki úgy tekint, mint az Oscar-díj elnyerésének legbiztosabb előrejelzésére, még mindig hatalmas esemény egy színész életében.

Clooney – akit a vasárnap, a Beverly Hilton hotelben tartott díjátadóról tudósítók egyhangúan az este sztárjának neveznek – Alexander Payne új keserédes vígjátéka, az Utódok (The Descendants, hazai bemutató: február 16.) főszerepéért vehette át a díjat. Amikor barátnője, Stacy Keibler oldalán megérkezett a gálára, még azt nyilatkozta "valószínűleg én leszek az esete nagy vesztese, igazából a haverok kedvéért vagyok itt.", ám miután átvette a díjat (és rendezője a legjobb filmnek járó díjat is átvehette az Utódók-ért), már egészen másképp nyilatkozott.

Amikor kiderült, hogy enyém a díj, megfogadtam, hogy egy ideig nem iszom alkoholt. – jelentette be az aranyszobor átvételének másnapján Clooney. – Új életet kezdek, és egyúttal a májamnak is adok egy kis pihenőidőt…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .