Clooney Pittről

Clooney Pittről

Három hónappal azután, hogy a rangos Telluridi és Torontói Filmfesztiválon elbűvölte a közönséget, a héten a New York-i és Los Angeles-i mozik műsorára is felkerül a Kerülőutak (Sideways) rendezője, Alexander Payne új filmje, az Utódok (The Descendants, hazai bemutató: 2012. február): ezért tartották most kedden a keserédes vígjáték Los Angeles-i premierjét a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theaterben.

És ha már George Clooney, a film főszereplője mikrofonvégre került, újságírók egyik legközelebbi barátjáról, Brad Pitt-ről is kérdezgették, aki az idén barátból ellenféllé válhat: a szakértők Clooneyt és Pénzcsinálók-beli (Moneyball, hazai bemutató: december 8.) szerepléséért Pittet tartják az idei színészi Oscar-díj legesélyesebbjeinek. De azért is kérdezgették sokat az egyik sztárt a másikról, mert néhány nappal ezelőtt Brad Pitt azt nyilatkozta, hogy körülbelül három évet ad még magának, mint színésznek: azután nyugdíjba megy, mert „már más dolgok érdeklik”.

Remélem, nem így lesz – mondta erre George Clooney. – Szeretnék még dolgozni vele. Nehezen tudom elképzelni, hogy abbahagyja. Végül is, most van a pályája csúcsán.

Amikor pedig arról érdeklődtek tőle, hogy ő maga gondol-e a visszavonulásra, az Utódokban új oldaláról bemutatkozó George Clooeny így válaszolt:

Állandóan.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .