CineFest 2017: Újabb két gyöngyszemet kapunk

Eddig is piszkosul erősnek ígérkezett az idei CineFest felhozatala, azonban az elmúlt napokban bejelentettek még két újabb remeknek tűnő alkotást.

Az egyik ilyen mű a Call Me by Your Name című R-es korhatár besorolású dramedy Luca Guadagnino rendezőtől, amelynek a premierje januárban a Sundance-en volt, azóta is csak fesztiválokon láthatta a közönség - többek közt Berlinben is vetítették, és a Torontóiak is láthatják. Főszerepben Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg és Amira Casar.

Tegnap este a CineFest hivatalos facebook oldalára került ki a Last Men in Aleppo posztere, amelynek rendezői teendőit a szír filmes, Feras Fayyad látta el. A szóban forgó lélegzetelállító dokumentumfilm magyarországi premierje a CineFesten lesz, egyébként ez is egy Sundance-es film, ahonnan a fődíjjal távozott.

Végül a CineFest szervezői szintén facebookon ejtették el, hogy idén 42 éves a Rocky Horror Picture Show, amelyből arra következtethetünk, hogy ez is szerepel majd a felhozatalban - vélhetően a CineClassics kategóriában.

Plusz délután befutott az idei fesztivál intrója is:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .