Chris Hemsworth szerint veszélyes az atom

Már az utómunka fázisában van Chris Hemsworth új filmje, a Cyber. Az ausztrál sztár FBI-ügynököt alakít, aki csapata élén összefog a kínai titkosszolgálat nyomozóival, hogy elfogjanak egy veszélyes cyberterroristát. A fő gonosz egy atomerőmű számítógépes rendszere ellen intéz támadást: leállítja a hűtést, ami Csernobil méretű katasztrófával fenyeget. Hemsworth utánaolvasott a témának, és meglepődött. "Azelőtt semmit nem tudtam az atomerőművekről meg a szoftverekről, úgyhogy alaposan elcsodálkoztam - mondja színész. - Azt kellett mondanom, hogy hűha! Ha egy számítógépes zseni a laptopjáról beküld pár algoritmust egy rendszerbe, simán meghal vagy nyomorék lesz több százezer ember. Ilyen veszélyes világban élünk, és egy átlagember teljesen ki van szolgáltatva, gyakorlatilag semmit nem tehet."

Chris Hemsworth szerint veszélyes az atom

A Cyber (Cyber, hazai bemutató: 2015. január) rendezője a thriller egyik legnagyobb mestere, Michael Mann (Közellenségek, Collateral - A halál záloga). A filmet Chicago mellett olyan egzotikus helyeken forgatták, mint Kuala Lumpur, Hongkong és Dzsakarta, mert az FBI és a kínai titkos ügynökök az egész világ körül kergetik a cyberterroristákat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .