CHiPS film Michael Penával és Dax Sheparddal

A Warner bros. végre odalép az 1970-es években futott CHiPS zsarus tévésorozat alapján készülő mozifilmnek, amelynek főszereplőit Michael Pena (Ponch) és Dax Shepard (Jon) fogják alakítani.

CHiPS film Michael Penával és Dax Sheparddal

Dax Shepard írja a forgatókönyvet is, és a rendezés is rá vár. Egy akció-vígjátékról van szó, amelynek történetében két motoros rendőrt követhetünk nyomon, akik napjaink Los Angelesében szolgálnak és védenek.

Az eredeti NBC-s sorozat 1977-től 1982-ig futott, főszereplőit, Frank "Ponch" Poncherellót Erik Estrada játszotta, partnere, Jon Baker rendőrtiszt pedig Larry Wilcoxnak hála elevenedett meg. A szériát Rick Rosner készítette annak idején.

A Warner már jó néhány éve próbálja tető alá hozni, és volt idő, amikor Wilmer Valderrama elvállalta Ponch szerepét. A színész állítólag meg is jelent Greg Silverman irodájában a karakter egyenruhájában, és megkérdezte, hogy "ugye, ütős lesz?".

A szóban forgó új CHiPS filmet úgy írták le, mintha a Bad Boyst kereszteznénk a Halálos fegyverrel (Lethal Weapon), viszont azt is kikötötték, hogy nem paródiára kell számítani, ahogyan azt korábban sugallták.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .