Casting 31.07.15.

  • Ugye a Transformers 5 forgatókönyve is az írószoba tagjai által készül, és Steven S. DeKnighttól tudjuk, hogy szeret társaival együtt dolgozni, és az ötödik rész forgatókönyvét az Akiva Goldsman-Jeff Pinker páros szállítja.
  • Bár az elmúlt hetekben próbáltak megoldást találni a Relativitynél, de a cég bejelentette a csődeljárást, és a mozifilmes, valamint a tévés részleget elárverezik, de a Relatvity továbbra is szeretné elkezdeni ősszel A holló (The Crow) remake forgatását, októberig pedig mozikba kerül a Masterminds és a Kindap is.
  • Ivan Reitmantől, az eredeti Szellemirtók rendezőjétől tudjuk, hogy a Paul Feig-féle női főszereplős Szellemirtók (Ghostbusters) reboot az egyetlen projekt, ami készülőben van. Tehát a Tatum-Pratt-féle változat kamu, vagy valami hasonló.
  • Van itt egy kép az X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) forgatásáról, amelyen Bryan Singer rendező állítólag Arkangyal szárnyának egy darabját tartja a kezében, és a kép az #Archanger hashtaggel került netre. Ez alapján tehát Ben Hardy Angyalából Arkangyal lesz a filmben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Csak nem lecserélték Ehren Kruger aki az előző TF-ket írta! Nagyon helyes! Hátha kapunk egy nézhető TF filmet!

  2. zsocso

    Mindenkit el kellene zavarni, aki eddig dolgozott a Transformers filmeken.