Casting 29.06.12.

  • Joseph Kosinski rendező felkérte az M83 nevű francia elektronikus zenével foglalkozó csapatot, hogy komponáljon zenét az Oblivion című futurisztikus thrillerjéhez, melynek munkálatai jelenleg is zajlanak. Néhány főszereplő neve, csak hogy legyen miért várni a 2013. július 19-ét: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau, Melissa Leo.
  • Végre megerősítették, hogy Stellan Skarsgård karaktere, Dr. Erik Selvig visszatér a Thor 2-ben. A forgatás augusztustól decemberig fog tartani az előzetes tervek szerint, aztán Lars von Trier filmjeiben, a The Nymphomaniac-ban és a The Nymphomaniac Part 2-ben teszi tiszteletét a színész.
  • Augusztus 13-án kezdik forgatni a Dominikai Köztársaságban a Cabin Fever: Patient Zero-t, melynek stábjához tegnap Sean Astin, Brando Eaton és Ben Hollingsworth is csatlakozott. A rendezés Kaare Andrews lelkén fog száradni.
  • A Marvel Studios égisze alatt több képregény megfilmesítésén fáradoznak, köztük az Edgar Wright rendezésében készülő Ant-Man, amely egy ideje parkolópályán rostokol, de most történt némi előrehaladás, ugyanis a hónap elején elvégezték az első tesztfelvételeket, viszont még mindig tervezés alatt áll a projekt.
  • A Walt Disney újabb Marveles képregényt tervez megfilmesíteni, méghozzá a Big Hero 6-ot, amely hat szuperhőst helyez a középpontba. Steven T. Seagle és Duncan Rouleau ötlötték ki a képregényt még 1998-ban, a rendezést viszont Don Hallra bízzák. A csapat tagjai, Silver Szamuráj, Sunfire, GoGo Tomago, Honey Lemon, Hiro Takachiho és Baymax, akiket a japán kormány toboroz össze.
  • Képregényfilmes világot élünk, a legújabb hírek szerint megfilmesednek az Insane Jane és a Tom Corbett: Space Cadet című képregények is, amelyek a Bluewater Productions és a Plerona Entertainment berkein belül készülget. Előbbi egy mentálisan labilis hősnőről, utóbbi pedig egy 1950-es évek hőseihez hasonló karakterről szól.
  • Tommy Lee Jonesszal zajlanak a tárgyalások, hogy szerepeljen a Relativity Media és Luc Besson közös drámájában, a Malavita-ban. Amennyiben bólint, Robert De Niro és Michelle Pfeiffer oldalán remekelhet.
  • Kevin Hart a nagysikerű Think Like a Man egyik szereplője csatlakozott a Screen Gems által hajtott Mi történt az éjjel? (About Last Night…) remake szereplőgárdájához, habár eddig ő az egyetlen. Leslye Headland már körmöli a forgatókönyvet, de részleteket még mindig nem tudunk.
  • Semmi meglepő nincs abban, hogy a Screen Gems bejelentette, hogy elkészítik a Think Like a Man folytatását, amely több hétig uralta a box office lista élét. Az első rész írói, Keith Merryman és David A. Newman visszatérnek korábbi tisztségükben, de Tim Story rendezőről egyelőre nincs hír.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .