Casting 28.03.13.

  • Kate Mara is szerepelni fog a Transcendence című sci-fi thrillerben Johnny Depp mellett, ám a karakteréről ezúttal nem tudtunk meg semmit. A rendező Wally Pfister, akinek 2014. április 25-ére kell leszállítania első filmjét.
  • Az MGM Studioshoz kerültek az új Tomb Raider franchise opciós jogai, így a GK Films velük együtt dolgozhatja ki a szóban forgó újrázást. A címszereplő megformálóját egyelőre még nem jelentették be, de a címkéken keresztül olvashatsz többet a projektről.
  • A Marvel Studios statisztákat keres Clevelandbe, az Amerika Kapitány 2 (Captain America: The Winter Soldier) forgatására, bár ez nem annyira érdekes hír, de mégis, hiszen lassan, de csak készül az a folytatás.
  • A legújabb hírek szerint a 20th Century Fox és Ridley Scott rendező "kikészült" attól, hogy hogyan hozzák össze a Prometheus 2 sztoriját. Annyi viszont szent, hogy a Prometheus társírója, Damon Lindelof nem vesz részt a folytatás történetének kidolgozásában, ami állítólag "fejfájást" okoz a stúdiónak.
  • Újra megerősítették a hírt, hogy Nicola Peltz tényleg szerepelni fog a Michael Bay rendezésében készülő Transformers 4-ben, és a női főszereplőt kelti majd életre. A színésznővel Az utolsó léghajlítóban is találkozhattunk, amelyben Katarát játszotta, de a nemrég indult Bates Motel című sorozatban is szerepel.
  • A Warner Bros. közzétett egy új Godzilla stábfotót, amelyen Gareth Edwards rendező és Akira Takarada mosolyognak. Takarada alakította az 1954-es Godzilla (Gojira) főszereplőjét, aki vélhetőleg egy cameoszerepet kap a készülőfélben lévő új változatban.
  • Eléggé úgy tűnik, hogy a 20th Century Fox lesz a befutó, hogy a forgalmazója legyen Matthew Vaughn következő projektjének, a The Secret Service-nek, amelyen a Kick-Ass kiagyalójával, Mark Millarral közösen fognak dolgozni. A címkék segítenek felidézni, hogy miről is van szó. Amennyiben ezt megerősítik, a Fox bizony a tettek útjára kíván lépni.
  • Anne Hathaway, Chloe Moretz és Sam Rockwell fogják alakítani a Laggies című sötét vígjáték főszereplőit, ugyanis mindegyikükkel a végső tárgyalások zajlanak. A rendezés Lynn Sheltonra (Édesnégyes) vár, ám a forgatás kezdőnapja nem került szóba.
  • Martin Shafer producer bejelentette, hogy J.K. Simmons és Chris Elliott is szerepelni fognak Marc Lawrence még mindig cím nélkül futó romantikus vígjátékában Hugh Grant, Marisa Tomei, Bella Heathcote és Allison Janney oldalán.
  • Még tegnapról maradt meg, hogy A függetlenség napja (Idependence Day), amelyet nyáron lesz 17 éve, hogy bemutattak, és a folytatások, az ID Forever - Part 1 és ID Forever - Part 2 húsz évvel az első rész után fognak játszódni. Egyelőre mindkét projekt jövője bizonytalan, de elvileg Will Smith és Roland Emmerich rendező is benne vannak a buliban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Épp pár hete beszélgettem haverral egy esetleges új Tomb Raider filmről, szerintem nagy kedvencem, Michelle Ryan megfelelő lenne szerepre, (és nemcsak azért mondom, mert kedvelem) csinos, fizikai adottságai is megvannak plusz angol is. (Mivel Lara angol, szerintem úgy illene, hogy egy angol színésznő játssza ne valami éppen menő amerikai divatsztár)
    Haver mondjuk azt mondta, szerinte Michelle túl öreg a szerepre a maga 28 évével, én ezzel nem értek egyet. (Főleg, hogy rengeteg amerikai filmben 30 éves színészek játszanak tinédzsereket.)

    De pesze, mindez csak elmélet, mert Michelle-nek úgysem adnák meg az esélyt, hogy eljátssza a szerepet.

    Amúgy kíváncsi vagyok, hogy ki lesz. Szerintem Angelina Jolie egyébként jó volt az első két részben.

  2. Bocs, h ezt írom, de sztem túl suta a karakterhez… mármint testileg is. Amúgy bírom őt, de nem TR alkat.

    Így van, Jolie jó (bőr) volt annak idején. :)