Casting 28.01.15.

  • Régóta készülget a Passengers, amelyet legutóbb a The Weinstein Company tagadott ki, később pedig a Sony karolta fel a filmet. Eredetileg Brian Kirk (Trónok harca) rendezte volna, most viszont Morten Tyldummal (Kódjátszma) tárgyalnak.
  • Robert Downey Jr. együtt fog dolgozni Tate Taylor rendezővel egy címnélküli projekten, amelynek alapjait U.S.S. Indianapolis 1945-ös elsüllyedése adja. Mike Jones körmöli a forgatókönyvet, és ugye idén 70 éve történt az eset, de arról nincs hír, hogy mikor lesz belőle film.
  • A Universal Pictures szemmel láthatóan üti A vadász (The Huntsman) vasát, most épp arról adtak hírt, hogy a hét törpéből csupán ketten térnek vissza, de arra már nem tértek ki, hogy melyik két apróságról van szó.
  • Mivel Will Smith nemet mondott A függetlenség napja 2-re (Independence Day 2), így a Foxnak új húzónevet kell találnia a helyére, most épp Liam Hemsworth-ben látják a reményt, akinek fel is ajánlották az egyik főszerepet. Sőt, mi több, Michael B. Jordant is pletykálják…
  • Frank Grillo is egészen felkapott színész lett manapság, és A megtisztulás éjszakája: Anarchia után ismét együtt dolgozhat a Blumhouse-zal, ugyanis elvállalta a Stephanie című thriller főszerepét, amelynek rendezője Akiva Goldsman lesz.
  • A legújabb hírek szerint elkészült a The Last of Us videojáték alapján készülő film forgatókönyvének legújabb vázlata, a második, és állítólag a film nagyon más lesz, mint az alapokat adó játék. Bővebben.
  • A Universal Pictures tegnap bejelentette, hogy elkezdődött a Steve Jobs film tényleges forgatása San Franciscóban. Premier valamikor jövőre, reméljük, nem tesz nekik keresztbe semmi. És ezúttal remélem, hogy jobbat alkot Danny Boyle, mint legutóbb.
  • A Paramount Pictures elnapolta a második Péntek 13 (Friday the 13th) reboot premierjét, melyet nagyon stílusosan, 2016. május 13-án, egy pénteki napon mutatnak be Amerikában. Hajaj! A forgatókönyvön még dolgoznak, de sok még a képlékeny tényező.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. kroobe

    Péntek 13 -mal nem baj ha tökölnek csak hozzanak ki valami faszát belöle.

  2. zsocso

    Ezt a Michael Jordan-t nagyon nyomják Hollywood-ban. Majd kitalálják, hogy Will Smith fia.

  3. A Péntek 13 újrával az a baj, hogy gőzük sincs, hogy mit akarnak…

    Nem kell sokat várnunk, megjön a DNS vizsgálat eredménye és kiderül, hogy valóban az ő fia. :) Amúgy tényleg tehetséges, de utálom, amikor ennyire sztárolnak valakit, és a csapból is ő folyik… De mindig van ilyen színész…