Casting 27.07.13.

  • Joss Whedon sokakat meglepett, amikor megerősítette, hogy Loki (Tom Hiddleston) nem tér vissza a Bosszúállók folytatásában. Nos, ez még akkor volt, mielőtt a Marvel megerősítette, hogy a cím The Avengers: Age of Ultron lesz. A színész egyébként jó ötletnek tartja, hogy nem lesz benne a folytatásban, de az első részre nagyon büszke, mert sok jó pillanata volt, azonban a második részre önismétlővé válna, amit nem szeretne, ezért új rosszfiúra van szükség.
  • Samantha Barks (A nyomorultak), az izlandi származású Thor Kristjansson és Art Parkinson (Trónok harca) is szerepet kapott a Universal Pictures égisze alatt készülő Dracula (korábban: Dracula: Year Zero) című vámpíros filmben. A főszereplőt Luke Evans fogja alakítani, a forgatás pedig már augusztusban elkezdődik Belgrádban.
  • A Focus Features bejelentette, hogy elkezdődött a Georgia állambeli Atlantában a Kill the Messenger forgatása. A thrillert Michael Cuesta rendezi, főszerepben pedig Jeremy Renner, Paz Vega, Rosemarie DeWitt, Joshua Close és Andy Garcia is jelen lesznek. A premierre vélhetőleg jövőre kerül sor.
  • Az Alcon Entertainment hivatalosan is zöld utat adott a Delfines kaland 2-nek (Dolphin Tale 2), amelynek eredeti szereplői, Harry Connick Jr., Morgan Freeman, Kris Kristofferson, Ashley Judd, Nathan Gamble és Cozi Zuehlsdorff is visszatérnek korábbi szerepeikben. Charles Martin Smith már elkészült a forgatókönyvvel, és a folytatás rendezése is rá vár.
  • A FilmEngine és a BenderSpink emberei úgy gondolják, itt az ideje rebootolni a 2004-es Pillangó-hatást (The Butterfly Effect). Az eredeti film társírója és társrendezője, Eric Bress fogja írni a forgatókönyvet, viszont a rendező bejelentésére még várnunk kell.
  • A Syfy zöld utat adott a Légió alapján készülő tévésorozat pilotjának, amelyet a film rendezője és társ forgatókönyvírója, Scott Stewart fog dirigálni. Most úgy őszintén, nem tudom mit várnak ettől a projekttől, hiszen a film is közel használhatatlan volt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .