Casting 27.03.12.

  • Nos, úgy tűnik, hogy tényleg Jonathan Liebesman fogja rendezni a Teenage Mutant Ninja Turtles-t (TMNT), amely most a Ninja Turtles munkacímet kapta, a producer pedig Michael Bay lesz. A forgatást évvége felé kezdik, valószínűleg szeptemberben és a helyszín Kanada lesz.
  • Elkezdődött a Warner Bros. és a Legendary Pictures közös fantasy-je, a Seventh Son forgatása, pontosabban már március 19-től ügyködnek rajta. A főbb szerepekre olyan nagyszerű színészeket győztek meg, mint az Oscar-díjas Jeff Bridges, az Oscar-jelölt Julianne Moore és Ben Barnes, hogy csak néhányukat említsem. A többiben a címkék segítségetekre lesznek.
  • Joel Kinnaman, avagy az új RobotZsaru úgy nyilatkozott az MTV-nek adott interjújában, hogy a készülőfélben lévő feldolgozásban a címszereplő egy teljesen újraálmodott külsőt fog kapni. A RoboCop premierjének napját nemrégiben tűzték ki 2013. augusztus 9-ére.
  • Channing Tatumnak és Mila Kunisnak is felajánlották a Jupiter Ascending című sci-fi egy-egy szerepét, melyet Andy és Lana Watchowski fognak rendezni. A tesók jelenleg a Cloud Atlas utómunkálatain dolgoznak, hogy október 26-án mozikba kerülhessen, a Jupiter Ascending forgatására pedig valamikor évvége felé kerülne sor.
  • Angelina Jolie készen áll, hogy gonoszt alakítson a Disney Maleficent című élőszereplős meséjében, melynek munkálatait júniusban kezdik. A színésznő nemrégiben arról nyilatkozott, hogy Csipkerózsika gonosz mostohája valójában nem egy rossz ember. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy készen áll, hogy 'felszerelje' szarvait, melyek gyermekeinek állatira bejöttek. Elle Fanning csatlakozásáról írtam már? Ha nem, most megtörtént.
  • Jane Fonda csatlakozott a The Butler szereplőgárdájához, melyet Lee Daniels (Precious) fog rendezni. A színésznő Nancy Reagan First Ladyt fogja alakítani ebben a Fehér Házas drámában.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .