Casting 26.10.13.

  • A Legendary Pictures bejelentette, hogy Guillermo del Toro 2014. február 10-én kezdi forgatni a Crimson Peak című kísértetházas thrillerjét, amelynek a torontói Pinewood Studios ad otthont. Május 14-ig zajlanak majd a munkálatok Haunted Peak néven, a premierre pedig előreláthatólag csak 2015-ben kerül sor. Ők a főszereplők: Charlie Hunnam, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska, Burn Gorman, Jim Beaver, Javier Botet.
  • A Vikings című sorozat sztárja, Travis Fimmel a legesélyesebb a Legandary Pictures égisze alatt készülő Warcraft videojáték adaptáció főszerepére. A formaságok még nem történtek meg, de egy belső forrás állítása szerint ő áll a listájuk élén.
  • Mostantól lett kötelező a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2)? A legújabb hírek szerint nem kisebb arc vállalt szerepet a New Line Cinema vígjáték folytatásában, mint Christoph Waltz, akivel véglegesítették is a szereződést. Waltz egy apát fog alakítani, ám többet nem árultak el karakteréről.
  • Szép lassan alakul az Expendabelles, vagyis a The Expendables női változatának szereplőgárdája. Avi Lerner producer írja közleményében, hogy Meryl Streep, Cameron Diaz és Milla Jovovich is aláírtak elvileg. A filmet magát 2015-re ígérik, de rendezője még nincs.
  • Most, hogy a Universal Pictures megtalálta A szürke ötven árnyalata (Fifty Shades of Grey) férfi főszereplőjét, Christian Greyt, máris elkezdtek egy másik karakterre fókuszálni. Luke Grimes alá is írt Elliott szerepére, aki Christian bátyja. Egyelőre arról nincs hír, hogy a forgatást mikor kezdik.
  • Rachel McAdamsszel tárgyalnak, hogy vállalja el a Passengers női főszerepét, amelyre májusban Reese Witherspoon írt alá, de ütemezési problémák miatt ő lépni kényszerül a projektből. A férfi főszereplő Keanu Reeves lesz elvileg, a rendezés pedig Brian Kirkre vár.
  • A Mortal Kombat: Legacy websorozat rendezője, Kevin Tancharoen dirigálta volna Mortal Kombat filmet, aki most kreatív különbségek miatt elhagyta a projektet. Jelenleg keresik helyére a megfelelő rendezőt, de a szereplőket és a további részleteket még nem osztották meg velünk.
  • Dav Pilkey népszerű gyermekkönyv sorozata, a Captain Underpants is nagyvászonra kerül, méghozzá a Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs Aliens) rendezője, Rob Letterman kapja a fő széket, aki Nick Stoller (Muppetek) forgatókönyve alapján végezheti a rendezői teendőket. A projekt mögött a DreamWorks Animation áll, de premierdátummal még nem rendelkezik a film.
  • Még odébb van, hogy megvalósuljon a Hellraiser horror reboot, viszont Clive Barkert, az eredeti film rendezőjét kérték fel, hogy írja meg az újragondolás forgatókönyvét. Ezen felül megerősítette, hogy Doug Bradley visszatér Pinhead szerepében.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .