Casting 26.07.13.

  • Azt már tudjuk, hogy Ultron, Higanyszál és Skarlát Boszorkány is nagy szerepet fog kapni a The Avengers: Age of Ultronban, és Joss Whedon író-rendező újabb morzsát ejtett el. A Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegy (polgári nevén Natasha Romanoff) és Jeremy Renner Sólyomszeme is nagyobb szerepet kap majd a folytatásban, mint az első részben.
  • Szépen gyűlnek az Interstellar című sci-fi szereplői is, amelynek stábja tegnaptól Wes Bentleyvel gazdagodott. Nyilván ha már a többiek karakteréről nem nyekeregtek semmit, jelen esetben is így tettek, azonban azt még elköpték mellé, hogy nagyon fontos mellékszerepet fog betölteni.
  • Gwyneth Paltrowval és Ewan McGregorral is tárgyalnak, hogy vállaljon szerepet a Johnny Depp főszereplésével készülő krimi-drámában, a Mortdecaiban. A filmet David Koepp rendezi, és a forgatásra ősszel vagy kicsivel utána kerül sor.
  • Egy kezemen megszámolni sem tudom, mennyi Frankenstein film van készülőben, ez elvileg a reboot változat, amely a 20th Century Fox égisze alatt készül, akik James McAvoyt választották Dr. Victor von Frankenstein szerepére. Bár a tárgyalások még zajlanak, de nem valószínű, hogy nemet mond a színész. McAvoy Jack Huston és Toby Kebbell elől happolta el a szerepet.
  • Rosamund Pike-nak felajánlották a David Fincher rendezésében készülő Gone Girl adaptáció női főszerepét, és amennyiben bólint a felkérésre, Ben Affleck oldalán domboríthat. Neil Patrick Harris és Tyler Perry szintén kiszemeltek egy-egy mellékszerepre, de hogy nekik már tettek-e ajánlatot, vagy sem, arról nincs információ. Forgatás szeptembertől.
  • A 20th Century Fox a tettek mezejére lép, ugyanis már szeptemberben elkezdik a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot forgatására Vancouverben és Louisianában kerül sor. Utóbbi 30%-os adó visszatérítési kedvezménnyel kecsegteti a készítőket, és további 5% kedvezményt is kapnak, ha helybelieket alkalmaznak. Az újragondolást Josh Trank rendezi Seth Grahame-Smith némileg újraírt forgatókönyvéből, azonban a főszereplőket még nem jelentették be.
  • Az Entertainment One csapott le a Knights of Badassdom észak-amerikai forgalmazási jogaira. A filmet Joe Lynch rendezi, főszerepben pedig Peter Dinklage, Ryan Kwanten, Steve Zahn és Summer Glau is feltűnik. A tervek szerint VOD-ra és mozikba egy időben érkezik, de a premier napja még nem megálmodott.
  • Titus Welliver is szerepet kapott Michael Bay készülőfélben lévő sci-fi folytatásfilmjében, a Transformers 4-ben. A történet részletei még mindig nem nyilvánosak, de a stúdió megerősítette az alábbi színészek jelenlétét: Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Bingbing Li, Han Geng, T.J..
  • Peter Jackson Facebookján írt pár sort a harmadik Hobbit-film, a The Hobbit: There and Back Again forgatásának utolsó napjairól. Akiket érdekel, a linket követve angol nyelven olvashatnak róla.
  • Tegnap a Véres játék (Blood Sport), ma pedig a Kickboxer - Vérbosszú Bangkokban (Kickboxer) remake-ről olvashatunk. Utóbbihoz konkrétan már meg is szerezték a Hong Kong-i filmes szakembert, Stephen Fungot (Tai Chi Hero) rendezőnek. A forgatókönyvvel Jim McGrath és Dimitri Logothetis már elkészültek, és a készítők remélik, hogy már ősztől vagy jövő év elejétől kamerát ragadhatnak. Már "csak" találni kell valakit Jean-Claude Van Damme helyére…
  • A Sony Pictures Classics bejelentette, hogy világszerte ők fogják forgalmazni az Alex Gibney rendezésében elkészült The Armstrong Lie című Lance Armstrongról szóló dokumentumfilmet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .