Casting 26.03.14.

  • John Boyegát (Idegen arcok) nemrég még a Star Wars: Episode VII egyik szerepére beszélték, azonban a legújabb hírek szerint a színész alakíthatja Danny Dysont, Miles Dyson fiát a Terminator: Genesis-ben. Miles Dysont, a Cyberdyne góréját Joe Morton fogja alakítani.
  • A Magnolia Pictures bejelentésében áll, hogy Észak-Amerikában ők hozzák forgalomba mozikban és egyes VOD szolgáltatásokban egyaránt a Whitey: United States of America V. James J. Bulger című dokumentumfilmet, amelyben a hírhedt ír gengszter körül zajlanak az események.
  • A Collider bemutatott négy egyedi 3D-s szemüveget is, amelyek a Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) és a Teenage Mutant Ninja Turtles című filmekhez lesz elérhető Amerikában, bár két animációshoz is lehet majd ilyenben sasolni. Elég vagányul festenek, de nem sok esély van rá, hogy mi is kapunk belőle.
  • Eléggé úgy tűnik, hogy Luke Grimes (A szürke ötven árnyalata) már biztos szereplője lesz az American Snipernek, Clint Eastwood filmjének, amelybe korábban Bradley Cooper, Sienna Miller és Jake McDorman írtak alá. A forgatás részleteit nem ismerjük.
  • Ahogyan az várható volt a múlt heti bejelentés után, a Hasbro valószínűleg új rendező után nézhet a G.I. Joe 3 fő székébe, ugyanis Jon M. Chu a Jem and the Holograms című élőszereplős filmet részesíti előnyben. Mindez azért alakult így, mert a Joe 3 forgatókönyvére még várni kell, Chu pedig nem akar tétlenül ülni. Viszont Rock azt mondja, kivárják a sorukat.
  • A Jem projekt után itt van még egy gyöngyszem, ami a Summit Entertainment égisze alatt készül, ez pedig nem más, mint a Dork Diaries, amelynek alapjait Rachel Renee Russell bestseller könyvsorozata adja. A történetben a nyolcadikos Nikki Maxwellt és barátait ismerhetjük meg közelebbről.
  • Amíg arra várunk, hogy a Disney és a LucasFilm megerősíti a Star Wars: Episode VII részleteit, addig is spekulálgatnak nekünk Hollywoodban. A legújabb találgatások szerint mielőtt májusban elkezdik a forgatást Londonban, Izlandra utazhat a stáb, vagyis a Hoth-ok fagyott bolygóján is játszódni fog a hetedik rész.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .