Casting 25.05.13.

  • A Sony Pictures Classics tegnap bejelentette, hogy hozzájuk kerültek Jim Jarmusch Cannes-ban nyitó Only Lovers Left Alive című vámpíros drámájának észak-amerikai forgalmazási jogai. Jelenleg viszont nem világos, hogy mikorra időzítik a premier napját.
  • Az Entertainment One is beszerzett egy új filmet, a Diana-t (korábban Caught in Flight), amely Diana hercegnő életét követi nyomon, akit Naomi Watts kelt életre Oliver Hirschbiegel filmjében. Az eOne az észak-amerikai terjesztés mellett az angoloknál, a kanadaiaknál és a spanyoloknál is biztosítja a film moziba kerülését.
  • Elkezdődtek a találgatások, hogy ki fogja rendezni a Star Trek 3-at, mivel J.J. Abramsnek nem valószínű, hogy belefér az idejébe. Az egyik rendezőjelölt Joe Cornish, akit az Attack the Block kapcsán ismerhetünk. De ő csak egy név a listáról, viszont annak az elejéről. Lindelof író szerint a harmadik rész középpontjában a Klingonok állhatnak, és John Harrison (Benedict Cumberbatch) visszatérése is valószínű.
  • Ha detroiti vagy, és szerepelnél a Transformers 4-ben, mire vársz még? Michael Bay rendező statisztákat keres a negyedik részhez, és a szerencsések kiválasztására jövő héten kerül sor.
  • Tom Cruise lépett a Warner égisze alatt készülő The Man from U.N.C.L.E. szereplőgárdájából, hogy a Mission: Impossible 5-re fókuszálhasson, szóval jelenleg előbbi stábja Armie Hammerből és Alicia Vikanderből áll. Szerencsére még Guy Ritchie rendező is biztos pont a projekt életében. Érhető a döntés Cruise részéről, hiszen régi széria, plusz ismét Christopher McQuarrie-vel dolgozhat együtt.
  • Amanda Seyfrieddel a végső tárgyalások zajlanak, hogy szerepeljen a While We're Youngban, Noah Baumbach (Frances Ha) író-rendező következő filmjében. További főszerepben Ben Stiller, Adam Driver és Naomi Watts, a forgatásra pedig valamikor ősszel kerül sor.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .