Casting 25.04.13.

  • A magányos lovas (The Lone Ranger) címszereplőjét alakító Armie Hammer szerepet kapott a The Man from U.N.C.L.E. stábjában Tom Cruise mellett. Egyelőre ők ketten tűnnek biztos szereplőnek, na meg Guy Ritchie rendező jelenléte mellett sem szabad elsiklani. A forgatás részletei azonban még mindig titkosak.
  • Jennifer Garnernek ma jó napja van, ugyanis a színésznő csatlakozott az Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day szereplőgárdájához, így Steve Carell mellé írt alá a Migual Arteta rendezésében készülő hosszúcímű filmbe. A forgatásra valamikor ősszel kerül sor.
  • Adam Sandler és Drew Barrymore közös romantikus vígjátéka végre címet kapott, így mostantól Blended-ként emlegetjük, és a Warner Bros. nem teketóriázik, ugyanis kitűzte a premier napját 2014. május 23-ára. Erre a napra eddig egyetlen film, a Dawn of the Planet of the Apes van bejelentve. A rendezés Frank Coracira (A vizesnyolcas) vár.
  • Újragondolják az 1955-ös klasszikus musicalt, a Macsók és macákat (Guys and Dolls), amelynek főszerepeire a 20th Century Fox Joseph Gordon-Levittot és Channing Tatumot nézte ki. Egyelőre még gyerekcipőben jár a projekt, mivel se írója, se rendezője, viszont a jogokat már véglegesítette a stúdió.
  • A Sony Pictures bejelentette, hogy elkezdődött a Heaven Is for Real szereplőválogatása. Todd Burpo és Lynn Vincent 2010 novemberében megjelent könyve adja az alapokat, amelyből Randall Wallace rendez filmet. Akik már korábban aláírtak: Greg Kinnear és Kelly Reilly. A forgatásra tavasz végétől vagy nyár elejétől kerül sor. A címkék segítenek többet megtudni a projektről.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .