Casting 25.02.14. (Frissítve)

  • Még mindig csak pletyka, de már állítólag szinte biztos szereplő a Star Wars: Episode VII-ben Benedict Cumberbatch és Gary Oldman is. Na, azért ennek várjuk ki a végét, bár minden bizonnyal az év híre lesz, amikor bejelentik a teljes színészgárdát.
  • Gary Ross (Az éhezők viadala) rendezi Jennifer Lawrence-et az East of Edenben, amelynek lényegében zöld utat is adtak azzal, hogy Ross-t megszerezték forgatókönyvírónak is. A projekten 2004 óta kotlik a Universal, de még egyelőre nem világos, hogy mikortól forgat a stáb.
  • Mila Kunis csak egy kisebb szere erejéig tér vissza a Ted 2-ben, amelyet természetesen Seth MacFarlane fog rendezni, de a női főszereplőt Amanda Seyfried fogja alakítani, akivel legújabb filmjén, a Hogyan rohanj a veszTEDbe-n (A Million Ways to Die in the West) is együtt dolgozott. Premier 2015. június 26-án.
  • Tegnap este jött a szomorú hír, hogy Harold Ramis filmes szakember elhunyt 69 éves korában. Ramis ismert volt rendezőként, színészként és forgatókönyvíróként is, aki olyan remekműveket készített élete során, mint az Idétlen időkig (Groundhog Day), de főszerepet játszott a Szellemirtókban (Ghostbusters) is. Nyugodjék békében!
  • Most olvasom, hogy Lily Collinsszal kezdett el tárgyalni a New Line Cinema, hogy vállalja el romantikus vígjátékuk, a How to Be Single főszerepét. Az alapokat Liz Tuccillo könyve adja, rendezőnek pedig egykoron Drew Barrymore-t emlegették. Egyelőre most csend van a projekt körül ezt leszámítva.
  • A címmódosításon keresztülment To Walk the Clouds-ról sem most hallunk először, ami nem más, mint Robert Zemeckis soron következő filmje, amit 3D-ben rendez nekünk. Most már az is biztos, hogy Joseph Gordon-Levitt fogja alakítani a főszereplőt, úgyhogy most már megnyugodhatunk. A forgatás májusban veszi kezdetét.
  • Ismét szóba került a Holtpont (Point Break) újragondolás, melynek főszereplőjét Gerard Butler fogja játszani, a másik főszerepre pedig Luke Braceyt (G.I. Joe - Megtorlás) szerezték meg, aki azt a karaktert, Johnny Utahot kelti életre, akit az eredetiben Keanu Reeves játszott.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    A Holtpontot feleslegesnek érzem. Az eredeti a mai napig nagyon jó. De ha meghagyják az alaptörténetet és kibővitik mással is, akkor azért kiváncsi leszek rá.