Casting 23.06.12.

  • Hehe, a Universal taktikázik, ugyanis a Bosszúállók is nagyon tarolt májusban, és mivel a The Dark Knight Rises (A sötét lovag - Felemelkedés) odakint július 20-án nyit, A Bourne hagyaték (The Bourne Legacy) pedig augusztus 3-án nyitott volna, viszont félnek a TDKR tarolásától, így egy héttel később, augusztus 10-én kerül mozikba a negyedik Bourne kaland - ez tippre a szeptemberi hazai dátumot nem érinti.
  • A DreamWorks Studios szerezte meg az EA-től a Need for Speed franchise megfilmesítési jogait, melyről nemrégiben olvashattatok, és tegnap a DW egyik góréja megerősítette, hogy jövőre kamerának esnek, hogy 2014-ben debütálhasson a film.
  • Sajnos a Warner Bros. ma bejelentette, hogy parkolópályára küldik A cingár férfi (The Thin Man) remake-et is, annak $100 milliósra tervezett költségvetése miatt - nemrégiben hasonlóképpen járt a szintén nagy költségvetésű Arthur & Lancelot, illetve az Akira remake is. A film forgatása novemberben kezdődött volna Rob Marshall rendezésével, Johnny Depp főszereplésével, és bízzunk benne, hogy hamarosan hallunk valami jót is felőle.
  • Ha már Warner Brothers, akkor ismét megemlítettek két nagyköltségvetésű projektet, amelyek fölött még mindig kotlanak egy kicsit (vagy nem), egyik az Arthur & Lancelot, a másik pedig az Akira remake.
  • A Lionsgate válogatja Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) című folytatásfilm szereplőit, melynek munkálatait nyár végén kezdik, és jelenleg Mia Wasikowska és Zoe Aggeliki a legesélyesebb Johanna Mason szerepére - aki a 7. körzet versenyzője, és nem várja haza őt egyetlen egy barát vagy családtag sem. A döntés egyelőre még nem született meg.
  • A Teen Wolf sorozat egyik szereplője, Dylan O'Brien (Stiles) szerepet kapott a 20th Century Fox és Shawn Levy közös produkciójában, a The Internshipben. A forgatás jövő héten kezdődik.
  • Kristen Schaal csatlakozott a DreamWorks Animation berkein belül készülő Derült égből fasírt 2 (Cloudy 2: Revenge of the Leftovers) szereplőgárdájához, és az egyik karaktert, egy orángutánt fog megszólaltatni a folytatásban, de további részletek nem ismertek a karakteréről.
  • Cobie Smulders mostanság filmes vizekre evez, de duplán ugyanis nem csak a They Came Togetherben, hanem a Safe Havenben is felbukkan majd. Előbbiben Paul Rudd, Amy Poehler és Ed Helms oldalán, utóbbiban pedig Josh Duhamellel és Julianne Houghhal remekelhet.
  • Aaron Eckhart szerepet kapott Antoine Faqua Olympus Has Fallen című akció-thrillerjében, ahol nem mást fog alakítani, mint az Egyesült Államok elnökét. Gerard Butler a film másik főszereplője, de a tovább mögött a címkék segítenek részletekbe menni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .