Casting 21.05.15.

  • Hónapok óta az egyik legjobb pletyka, amivel találkoztam, hogy állítólag a Marvel és a Sony kinézték Norman Osborn, vagyis Zöld Manó szerepére Matthew McConaugheyt, akit a Pókember (Spider-Man) rerebootban játszhat el.
  • A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) remake szereplőgárdája pedig egyre érdekesebb. Most épp Peter Sarsgaarddal tárgyalnak a fő gonosz szerepére, viszont Jason Momoa dobta a projektet, aki szintén rosszfiút alakított volna.
  • Azt már tudjuk, hogy a Transformers folytatásokon és spinoffokon több író fog dolgozni, most az ő neveik kerültek felszínre: Robert Kirkman (The Walking Dead), Art Marcum és Matt Holloway (Vasember), Zak Penn (Tűzgyűrű 2) és Jeff Pinker (A csodálatos pókember 2). A jövőben érkeznek még páran.
  • Simon Pegg kotyogott el egy keveset a Roberto Orci által írt Star Trek 3 forgatókönyvéről, ami véleménye szerint túl komplikált volt a Paramountnak, ezért nem kértek belőle. De akár fogalmazhatnánk úgy is, hogy túlságosan is Star Trekes volt, és veszélyes lett volna a nézőkre.
  • Az Oscar-jelölt operatőr, Roger Deakins a Fogságban után ismét egyesíti erőit Denis Villeneuve rendezővel, aki a címnélküli Szárnyas fejvadász projekt (Untitled Blade Runner Project) vezénylésével lett megbízva nemrégiben.
  • A beavatott harmadik része máris terítékre került, ugyanis a Lionsgate bejelentette, hogy Atlantában elkezdődött a The Divergent Series: Allegiant: Part 1 forgatása, melyet Robert Schwentke hajthat végre. A premiert 2016. március 18-ára tervezik.
  • Már dolgoznak A függetlenség napja 2-n (Independence Day 2) Új-Mexikóban, amelyről most az derült ki, hogy 15 évvel az eredeti után fog játszódni, de a sztoriról nincs sok hír, és az idegenek is visszatérnek benne.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Megint egy új Norman Osborn? Kezd elegem lenni a Pókemberből. Szerintem a Raimi-s első két része nem volt rossz. Mondjuk a casting katasztrófa volt, de még simán lehetett volna egy jó harmadik résszel folytatni. Ugyanez van Webb Pókemberével. Az első rész kimondottan tetszett és a második sem volt akkora katasztrófa, hogy muszáj legyen elkaszálni a sorozatot. Most megint lesz új Gwen Stacy, Green Goblin, Harry Osborn stb.