Casting 21.04.14.

  • Baleset történt az Everest forgatásán a Mount Everesten, ahol a second unit csapat dolgozott. A csapat épp a kettes számú bázison volt, amikor egy nagy jégdarab lezúdult és több hegymászóval és serpával is végzett. A főszereplők eközben a londoni Pinewood Studioban forgattak Baltasar Kurmakur rendezővel.
  • Azt már tudjuk, hogy az X-Men: Apocalypse az X-Men - Az elsők főszereplőire fog fókuszálni, de a részletek nem egészen világosak. Most azonban a 73 éves Patrick Stewart, vagyis Charles Xavier megformálója jópofán ellőtte, hogy talán visszatér korábbi szerepében. Köszönjük a spoilermentességet.
  • Még mindig megy a kínlódás a Bioshock videojáték alapján készülő film körül, amiről legutóbb azt hallottuk, hogy halott a projekt, de a Kotaku szerint a Sony Pictures beregisztrálta az alábbi domain címeket: Bioshock-Movie.com, Bioshock-Movie.net, Bio-Shock.net. Szóval tehát az a helyzet, hogy újra szólhat a hatlövetű, bár még semmit sem erősítettek meg.
  • Chris Pine-nal tárgyal a Disney, hogy vállaljon szerepet a The Finest Hours című sportdrámában, amelyet eredetileg Robert Schwentke rendezett volna, akit végül Craig Gillespie (Million Dollar Arm) vált. A forgatókönyvet Paul Tamasy és Eric Johnson adaptálták, de a forgatás részletei nem világosak.
  • A Sinister rendezője, Scott Derrickson twitterjén jelentette be a minap, hogy a Citadelt jegyző Ciaran Foy fogja rendezni a Sinister 2-t, amelynek forgatókönyvéből társíróként Derrickson is kivette részét. Természetesen Jason Blum itt is besegít producerként, hiszen nincs manapság horror gyártás nélküle.
  • Máris újra hallat magáról a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van (Mrs. Doubtfire) folytatása. Az első rész egyik szereplője, Mara Wilson elárulta, hogy neki bizony semmi köze nem lesz a Mrs. Doubtfire 2-höz, ami lehet, hogy el sem készül.
  • Richard Donner rendező elejtette, hogy Steven Spielbergnek lesz köze a Kincsvadászok 2-höz (The Goonies 2), amelynek konkrétan a történetén dolgozik. Spielberg executive produceri tisztséget töltött be az első rész életében, azonban itt úgy tűnik, nagyobb szerepet kap.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .