Casting 19.06.12.

  • A nap egyik legjobb híre, hogy az Oscar-díjas Hans Zimmer fogja komponálni a Man of Steel zenéjét, ami valahol nem meglepő, hiszen korábban olyan Warneres gigafilmek zenéit szerezte, mint a Batman: Kezdődik, a TDK és a hamarosan bemutatásra kerülő TDKR – hogy csak néhányat említsek a sok közül.
  • Azóta nem zörgette senki és semmi a Wanted 2 harasztját, mióta Derek Haas-t és Michael Brandt-et felkérték tavaly szeptemberben a forgatókönyv megírására. Nos, most maga a rendező, Timur Bekmambetov nyilatkozta, hogy a projekt szépen halad előre, mivel hogy tarsolyukban van egy teljesen új történet. A folytatásban is James McAvoy karaktere, Wesley Gibson kerül a középpontba, azonban néhány meg nem nevezett Wanted szereplő tuti nem tér vissza a folytatásban.
  • A Magic Mike egyik főszereplője, Alex Pettyfer szerepet kapott a The Butler című meglehetősen ígéretesnek tűnő drámában, melyet Lee Daniels (Precious) fog rendezni jövő hónaptól, New Orleansban. További főszerepben: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, David Oyelowo, Liam Neeson, John Cusack, Jane Fonda, Alan Rickman, Minka Kelly.
  • Margot Robbie-val (Pan Am) zajlanak a tárgyalások, hogy vállalja el a Martin Scorsese rendezésében készülő The Wolf of Wall Street női főszerepét. Egy Nadine nevű nőt, Leonardo DiCaprio karakterének, Jordan Belfortnak a feleségét fogja megeleveníteni vélhetőleg - bár butaság lenne részéről visszautasítani egy ilyen szerepet.
  • Weinstein-ék tegnap este jelentették be, hogy az Oscar-díjas George Clooney csatlakozott az August: Osage County című film producerei közé. A főszerepben két apróbb színésznő, Julia Robert és Meryl Streep, a filmet pedig John Wells rendezi, de a címkék segítenek a továbbiakban.
  • Ed Helms mielőtt elkezdi forgatni a The Office kilencedik évadját, elvállalt két szerepet: egyik David Wain They Came Together-jében, a másik pedig a New Line filmjében, a We're the Millers-ben, ahol egy cameoszerep erejéig fog feltűnni. Előbbi forgatását következő hónaptól kezdik.
  • Nagyon fifikás a Summit, ugyanis június 20-án, azaz holnap, Edward Cullen 111. születésnapján kerül netre az Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) új teaser trailere.
  • Utolérte a remake láz az 1973-as klasszikus Sheila meghalt és New Yorkban él-t (The Last of Sheila) is, melyet Herbert Ross rendezett anno, és most a New Line Cinema tervei között szerepel, hogy remake-eli. A stúdió jelenleg írót keres a projekt élére, melynek producere Beau Flynn (Utazás a rejtélyes szigetre) lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .