Casting 19.04.13.

  • A Paramount Pictures bejelentette, hogy kínai színészek is fognak szerepelni a Transformers 4-ben, akiket egy kínai reality műsor keretén belül választanak ki. A műsor a Transformers 4 Chinese Actor Talent Search címet kapta.
  • A Sony Pictures a CineamConon szellőztette meg tegnap, hogy a 21 Jump Street 2 jövőre, azaz 2014-ben kerül mozikba. Ami még biztos, hogy Jonah Hill, Channing Tatum és Dave Franco is visszatér korábbi szerepében. A rendező kilétét egyelőre homály fedi, de a munkálatokat vélhetőleg még évvége felé elkezdik.
  • A Teen Wolf sorozatból ismert Dylan O'Briennel bővült a The Maze Runner szereplőgárdája, aki konkrétan a férfi főszerepet kapta a 20th Century Fox égisze alatt készülő produkcióban. A forgatást májusban kezdik, és 2014. február 14-ére kell elkészülnie a filmmel Wes Ball rendezőnek.
  • Az Entertainment One Films szerezte meg a Maps to the Stars világszintű forgalmazási jogait, amelyet a több díjjal elismert David Cronenberg fog rendezni. Robert Pattinson mellé John Cusackot, Julianne Moore-t és Sarah Gadont jelentették be új szereplőnek. A forgatásra júliustól kerül sor Torontóban és Los Angelesben.
  • Az IMAX Corporation, a Universal Pictures és az Illumination Entertainment kibökte, hogy a nyáron érkező Gru 2 (Despicable Me 2) IMAX és IMAX 3D formátumban is mozikba kerül. A hazai premier napja július 4-én, az amcsik után egy nappal esedékes, de az IMAX érkezésről egyelőre hagy ne nyilatkozzak.
  • A Universal Pictures és Joel Silver producer nekiugrottak az 1985-ös Különös kísérlet (Weird Science) vígjáték feldolgozásnak. A forgatókönyvírásra a 21 Jump Street - A kopasz osztag íróját, Michael Bacallt kérték fel, a cél pedig egy Másnaposokhoz hasonló R-es vígjáték elkészítése. Az eredeti filmben az akkor 20 éves Robert Downey Jr. is szerepelt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .