Casting 18.07.15.

  • A Marvel és a Sony felkérték a Családi vakáció (Vacation) reboot íróit, hogy dobják papírra a Pókember (Spider-Man) újragondolás forgatókönyvét. Ennyire jók lennének? Egyébként John Francis Daleyről és Jonathan M. Goldsteinről van szó.
  • Jennifer Lawrence reménykedik benne, hogy a jövőben ismét Mystique bőrébe bújhat, habár jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) lesz utolsó X-Men film. Nyilván a spinoffokat ne feledjük.
  • Ryan Reynolds korábban úgy nyilatkozott, hogy egy X-Men crossover film nem biztos, hogy működne, de a régóta készülőfélben lévő X-Force-ba véleménye szerint jól illene, és ott fejlődhetne is a karaktere, Deadpool, aki jövőre külön filmet kap.
  • A New Line Cinema gőzerővel keresi a rendező nélkül maradt AZ (IT) című Stephen King adaptáció direktorát. Eredetileg Cary Fukunaga rendezte volna a filmet, de a legújabb hírek szerint a stúdió már tárgyal Andres Muschiettivel (Mama).
  • Néhány nappal ezelőtt John Boyega, a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) egyik újonc szereplője instagramján osztott meg két nem túl fényes minőségű képet. Jópofák, de sajnálom rá a külön posztot. Az egyik itt, a másik pedig itt elérhető.
  • Night Shyamalan 'rendező' A sebezhetetlen 2-ről (Unbreakable 2) beszélt, amelynek első részét neki köszönhetjük. Ez egy jó film volt, de minek ide folytatás? A Screen Rantnek adott interjújában arról számolt be, hogy a második rész nagyon eltér majd az elsőtől.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Titeket nem zavar, hogy szinte divat lett minél rosszabb minőségü képeket megosztani? Az olyan képek, mint amiket Boyega megosztott pár évvel ezelőtt ki se kerülhettek volna. Nem méltóak ezek a több 100 milliós produkciókhoz. Nem is értem hogy a fenébe nem törlik inkább ki ezeket. A mostani Comic Conról is szinte csak homályos, rossz minőségü képeket osztottak meg.

    • Dehogynem… tele van szeméttel az internet. Gyakran meg se írok inkább egy posztot, ha gány kép van hozzá…
      A CC-s képeket főleg nem értem egy ilyen eseményről…