Casting 14.12.16.

  • A Tél Katonája szövetkezik Harley Quinnel, vagyis Sebastian Stan aláírt az I, Tonya férfi főszerepére. A címszereplőt ugye Margot Robbie játssza, a rendező pedig Craig Gillespie lesz. Stan bújik Tonya Harding egykori férjének bőrébe.
  • Margot Robbie szekere nagyon szépen fut, ugyanis a THR arról számolt be, hogy ismét David Ayerrel fog közösen dolgozni, méghozzá a Gotham City Sirens filmen, amelynek középpontjában Harley Quinn áll. Rajta kívül több női DC karakter is felbukkan, köztük Macskanő, vagy Poison Ivy.
  • A Universal Picturesnél bizonyára durrant egy kisebb pezsgő, hiszen a The Fate of the Furious vasárnap debütált előzetese rekordot döntött: 24 óra leforgása alatt 139 millió nézőt generált. A legutóbbi rekorder A szépség és a szörnyeteg volt 127,6 millió nézővel.
  • Hoppá! Most vált érdekessé a Lionsgate égisze alatt készülő Jekyll adaptáció, ugyanis a projekt élére megszerezték Ruben Fleischer rendezőt. A címszereplőt Amerika Kapitány megformálója, vagyis Chris Evans fogja játszani.
  • Patrick Wilson érdekes választás az Aquaman film gonoszának szerepére, de ő fogja alakítani Orm-ot, akit az Óceánok Mestereként is ismerünk. A film rendezője James Wan, ez a front szerintem rendben lesz Jason Momoa címszereplésével együtt.
  • A Summit Entertainment bejelentette, hogy Ben Mendelsohn aláírt Taron Egerton mellé a Robin Hood: Originsbe. Utóbbi bújik Robin Hood bőrébe, míg a frissen aláírt Mendelsohn fogja alakítani Notthingham sheriffjét.
  • Végül pedig Ruby Rose ma másodjára kerül szóba - először egy Kaptár 6 poszteren láthattátok -, akivel tárgyalnak, hogy csatlakozzon a Tökéletes hang 3 szereplői közé. Arról viszont nem esett szó, hogy milyen szerepet szánnak neki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Az Aquaman eddig jól hangzik. A Gotham City Sirens már most baromságnak tünik. Harley volt az egyik legidegesitőbb karakter a Suicide Squadban. Rég láttam már olyan ripacskodást. Beküldik a 45 kilós csajt egy baseball ütővel a csata közepére. Marhára meg volt alapozva a jelenléte. Az ő karaktere arra volna jó, hogy Jokert segitse. Egyedül nem sokat ért a képregényekben sem.