Casting 13.07.12. - Comic-Con Edition Day 02

  • A Universal Pictures a Comic-Conra tartogatta a hírt, hogy bejelentse a The Man with the Iron Fists amcsi premierjének napját, amely november 2-án esedékes.
  • Megérné ott lenni a Comic-Conon, hiszen a The Lone Ranger című Disneys westernnek, amelynek első előzetesét leadták, ami kicsit hosszabb volt, mint másfél perc. Bízzunk benne, hogy hamarosan a netre is felkerül, és csekkolhatjuk.
  • Bill Condon rendező ugyan személyesen nem vesz részt a Comic-Conon, de a Alkonyat: Hajnalhasadás - 2. része (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) viszont jelen van, és a rajongók állati boldogok lehetnek, hiszen tegnap leadták a film első hét percét. Ebben az interjúban pedig a főszereplők beszélnek a fináléról.
  • San Diegóban a Capcom USA és az Assassin's Fist Limited bejelentették a Street Fighter: Assassin's Fist című élőszereplős sorozatot, amely a Street Fighter játék franchise-on alapul. Előreláthatólag már jövőre tévéképernyőkre is kerülhet.
  • Arnold Schwarzenegger tegnap tiszteletét tette a Comic-Conon, méghozzá a The Expendables - A feláldozhatók 2 (The Expendables 2) paneljánál, ahol elejtette, hogy az Ikrek 2 (Twins 2) valóban elkészül, és folytatásfilm lesz.
  • A The Man with the Iron Fists rendezője RZA és a Django elszabadul (Django Unchained) producere, Reginald Hudlin megállapodást kötöttek, hogy több meg nem nevezett képregényes témájú filmet is elkészítenek.
  • Sajnos a Marvel Studiosnak új főgonoszt kell találnia a Thor 2-be, ugyanis Mads Mikkelsen az NBC-s sorozata, a Hannibal népszerűsítése közben adott egy interjút, melyből egyértelműen kiderül, hogy nem fog szerepelni a filmben.
  • Most egy ideig csend lengte körül a Másnaposok 3-at (The Hangover Part III), és annyit már korábban is tudtunk, hogy Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, valamint Mike Tyson is visszatérnek. A mai hírek pedig arról szólnak, hogy Ken Jeong is aláírta szerződését, és újra Mr. Chow bőrébe bújik, de ezúttal karaktere jóval nagyobb teret kap majd.
  • A Sony Pictures Animation tovább építi stabil kapcsolatait, a legújabb megállapodást Genndy Tartakovskyval, a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania) rendezőjével kötötte. Egy olyan átfogó megállapodásról van szó, amelynek keretén belül saját projekteket fejleszthet, és rendezhet, valamint ne feledjük, hogy a Sony rábízta a Popeye-t is.
  • Walter Hill elvállalta, hogy egyengeti a Mi történt Baby Jane-nel? (What Ever Happened to Baby Jane?) remake útjait, és végül megrendezi az 1962-es klasszikus feldolgozását a The Aldrich Company számára. A forgatókönyvet is saját kezűleg fogja írni, viszont a forgatás napját még nem tudták megmondani. Hill legújabb rendezése, a Bullet to the Head 2013. február 1-jén kerül mozikba Sylvester Stallone főszereplésével.
  • Steven Quale elkezdte válogatni a Category Six című talált felvételes tornádós thrillerjéhez a szereplőket. Elsőként rögtön itt van Richard Armitage (Hobbit) és Sarah Wayne Callies (The Walking Dead). Az októberben szóba kerülő projekt forgatása már csak napok kérdése, ugyanis július 23-tól látnak munkának Detroitban.
  • Az indonéz akciósztár, Iko Uwais (The Raid) szerepet kapott a Man of Tai Chi című kung-fu-s filmben, amellyel Keanu Reeves rendezőként debütál. A forgatás kezdetének időpontját még mindig nem tudjuk, de a munkálatoknak várhatóan Peking, Hong Kong és Makaó utcáin látnak neki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .