Casting 13.03.13.

  • Rossz csillag alá született a Bioshock videojáték adaptáció is, hiszen 2011-ben végleg bedöglött a projekt. Azonban az Irrational Games igazgatója, ken Levine egy frissen adott interjúban elárulta, hogy ő volt az, aki személyesen is véget vetett a projektnek, mivel számos súlyosbító körülmény játszott közre, többek közt a Watchmen - Az Őrzők (Watchmen) kasszáknál való leszereplése is.
  • Steven Spielberg elkotyogta, hogy évvége felé nekiugranak a The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun című animációs folytatásfilm munkálatainak, és a tervek szerint 2015 Hálaadási időszakában szándékoznak bemutatni. Az első résszel ellentétben, a második felvonást Peter Jackson rendezi, Spielberg pedig producerként felügyeli.
  • Byran Singer rendező a The Digital Spynak adott interjút az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) kapcsán, ami vélhetőleg spoileres, szóval ha nem bánjátok, akkor linket adok, hogy én sem fussak bele amolyan kötelező jelleggel.
  • David O. Russell címnélküli drámája (korábban American Bullshit) már idén december 13-án mozikba kerül a tengerentúliaknál limitált teremszámban, de két héttel később, december 25-én a nagyközönség is válthat rá jegyet. A főszerepre ők már biztosnak tűnnek: Jeremy Renner, Bradley Cooper, Amy Adams, Christian Bale, Louis C.K., Jennifer Lawrence.
  • Drew Barrymore immáron hivatalosan is Adam Sandler partnere lesz a Warner Bros. égisze alatt készülő jelenleg szintén cím nélkül futó vígjátékban, amelynek rendezését Frank Coracira bízták. Coraci jelenleg a forgatókönyvet írja újra, amely Ivan Menchell és Clare Sera munkája eredetileg. A forgatást májusban kezdik.
  • A Magnolia Pictures szerezte meg a Muscle Shoals című dokumentumfilm Észak-Amerikai forgalmazási jogait, amely a legendás alabamai Musche Shoals nevű hangstúdió történetét tárja fel, amelyben megannyi világsiker született. A rendező: Greg 'Freddy' Camalier. Akik feltűnnek: Mick Jagger, Keith Richards, Percy Sledge, Gregg Allman, Clarence Carter, Alicia Keys, Bono.
  • Miután tavaly sikeresnek bizonyult a 21 Jump Street - A kopasz osztag, a Sony Pictures újabb klasszikus tévésorozat alapján készít mozifilmet, ami nem más, mint az 1974 és 1979 között futott Good Times. Hurrá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .