Casting 11.05.12.

  • Egy ideje már zajlanak a Django Unchained munkálatai, amelynek stábja két színészt, Kurt Russellt és Sacha Baron Cohent vesztett el. Előbbi nem találta elég westernnek az alkotást, utóbbi pedig A diktátor (The Dictator) promózása miatt nem ér rá a forgatásra. Quentin Tarantino filmje december 25-én nyit az amcsiknál, náluk pedig durván egy hónappal később. Lassan már a trailert is lehet várni.
  • Még tavaly nyáron olvashattatok arról, hogy a RED főbb szereplői a folytatásban, a RED 2-ben is visszatérnek, és immáron hivatalosan is bejelentették, hogy Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker és Helen Mirren is újra ugyanazt a figurát fogja alakítani. Catherine Zeta-Jones és Byung-hun Lee pedig újonnan csatlakoztak az előbbi nevek mellé. Dean Parisot fog rendezni, akinek 2013. augusztus 2-ára kell elkészülnie a filmmel.
  • Az ezerarcú Chloe Grace Moretz-cel tárgyal az Inferno Entertainment, hogy szerepeljen a Henry Hobson rendezésében készülő Maggie-ben. Erről a kisköltségvetésű filmről is esett már szó korábban. Szeptembertől lesz kamerának esés $10 millióból.
  • A CBS Films és a Good Universe tegnap megerősítették a hírt, hogy a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro fogja alakítani a Last Vegas című vígjáték főszereplőjét Michael Douglas mellett. A többiben a címkék segítenek.
  • Aaron Seltzer és Jason Friedberg, úgynevezett moziterroristák elkészítik Az éhezők viadala baromkodós verzióját, a The Starving Games-t. Az ő nevükhöz fűződik a Spárta a köbön (Meen the Spartans) és a Vámpíros film (Vampires Suck), hogy csak kettőt említsek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .