Casting 10.01.14.

  • Nem tartott sokáig az öröm, ugyanis Alejandro González Iñárritu máris dobta A dzsungel könyvét (The Jungle Book), amely a Warner Bros. égisze alatt készül. Bennfentesek állítása szerint kreatív különbségek adódtak, ezért dobbantott a rendező.
  • Aubrey Plaza a Kockázatos túra óta a kedvencek közé tartozik, aki most aláírt a Mortdecai egyik szerepére, de Oliver Platt és Jeff Goldblum is frissen csatlakoztak a stábhoz. A forgatás Londonban már véget ért, jelenleg Los Angelesben dolgoznak rajta David Koepp vezénylésével.
  • Luke Evans ismét nyilatkozott a Relativity Media égisze alatt készülő The Crow remake-ről. Most épp azt tudhattuk meg tőle, hogy sokkal hűbb lesz James O'Barr képregényéhez, mint az 1994-es eredeti. A rendező F. Javier Gutiérrez, a címszereplőt pedig Evans játssza, de a további szereplők kilétét még homály fedi.
  • Mióta Gal Gadot aláírt Csodanő szerepére, akit a Batman Vs. Supermanben játszhat el, a rajongóktól kapta az ívet rendesen, hogy túl vékony a karakterhez. A legújabb hírek szerint a színésznő hazaköltözött izraeli otthonába, hogy ott vegye kezébe testének megformálását különböző intenzív edzésprogramok segítségével. Az edzője Mark Twight lesz, aki Henry Cavillnek is segített felkészülni Az acélemberre.
  • Rebel Wilson tényleg feltörekvő színésznőnek számít, ugyanis elvállalta az Éjszaka a múzeumban 3 (Night at the Museum 3) egyik mellékszerepét. Egyelőre azonban arról nincs infó, hogy kit fog alakítani. További szereplők: Ben Stiller, Robin Williams, Dan Stevens és Ricky Gervais, ráadásul a sztoriról is csak annyit tudunk, hogy Londonban fog játszódni.
  • Jó rég nem hallottunk az HBO Films saját gyártású produkciójáról, a The Normal Heartról, amit még mindig Ryan Murphy rendez, és a főszereplők bejelentésére eddig kellett várnunk: Mark Ruffalo, Matthew Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons és Julia Roberts is aláírtak egy-egy szerepre. A premiert májusra tervezi az HBO.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .