Casting 09.03.13.

  • Tegnap olvashattátok, hogy készülőfélben az Óz, a hatalmas 2 (Oz: The Great and Powerfil 2), amelyről Sam Raimi rendező nyilatkozott egy keveset, méghozzá konkrétan azt, hogy ő bizony nem tér vissza rendezőként. Erre így első körben annyit tudok mondani, hogy Hollywoodban minden rendező kéreti magát? A példa: Michael Bay.
  • Jason Bateman, Charlie Day és Jason Sudeikis lepacsizott a New Line Cinemával a Förtelmes főnökök 2-re (Horrible Bosses 2), és Jamie Foxxot szintén győzködik, hogy térjen vissza. Seth Gordon rendezővel nincs gond, ő szívesen rendezi meg a folytatást is, hiszen az első rész baromi jövedelmező volt. A forgatásra már nyártól sor kerülhet.
  • Na tessék, emlegetett szamár félig meddig, hiszen Josh Duhamel a The Hollywood Reporternek adott interjújában elárulta, hogy nincs kizárva, hogy feltűnik a Transformers 4-ben. Azonban Michael Bay rendező szeretné, ha neki is jutna egy szerep valamilyen formában - még ha csak egy cameoszerepről is beszélünk.
  • Augusztus helyett csak jövő februárban tér vissza Alex Murphy, a detroiti zsaru, méghozzá újragondolt formában. A RoboCop remake női főszereplője, Abbie Cornish, aki Alex feleségét, Ellent fogja alakítani, interjút adott a filmről, amelyben azt mondja, hogy komoly kick-ass filmre számíthatunk. Várjuk.
  • Joel Kinnaman ma népszerű, ugyanis a RoboCop címszereplőjét alakító színész aláírt a Warner Bros. égisze alatt készülő Run All Night című thriller másik főszerepére Liam Neeson mellé. Neeson egy bérgyilkost fog alakítani, míg Kinnaman az ő elhidegült fiát kelti majd életre. A producerek bíznak benne, hogy ősszel kezdődhet a forgatás.
  • A Fox Searchlight Pictures bejelentette, hogy a Forest Whitaker készülő Black Nativity című musical idén Hálaadáskor, azaz november 27-én debütál az amcsiknál. Ezen a napon nyit a Disney Frozen-je, és Weinsteinék Mandeláról szóló filmje is.
  • Adam Sandler újra együtt fog dolgozni az egyelőre még mindig cím nélkül futó Warner égisze alatt készülő vakrandis vígjátékon, amelynek rendezője Frank Coraci lett. Erről nemrégiben erre felé olvashattatok. Coracci korábban már rendezte Adam Sandlert a Nászok ászában (The Wedding Singer), A vizesnyolcasban (The Waterboy) és a Távkapcsban (Click) is.
  • Jonathan Levine első rendezése volt 2006-ban a Majd meghalnak Mandy Lane-ért (All the Boys Love Mandy Lane), amelyet Amerikában azóta sem mutattak be mozikban, azonban most a RADiUS-TWC megszerezte az Észak-Amerikai forgalmazási jogokat, ám a premier napja egyelőre ismeretlen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .