Casting 08.11.13.

  • A Sony Pictures Classics bejelentette, hogy hozzájuk kerültek Paul Haggis Third Person című filmjének észak-amerikai, német és skandináv forgalmazási jogai. A Liam Neeson, James Franco, Olivia Wilde és Mila Kunis főszereplésével készült romantikus dráma Torontóban debütált.
  • Felröppent a legújabb pletyka a Batman vs. Superman kapcsán, ami pedig nem más, minthogy Dick Grayson, vagyis Robin/Éjszárny is feltűnhet ebben a folytatásban. Egyelőre még minden ködös, és a Warner sem kommentálta a dolgot.
  • A Walt Disney és a Netflix közös szerződést kötöttek, melynek értelmében négy élőszereplős sorozat készül a Netflixre, amelyek alapjait Marvel karakterek adják. Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist és Luke Cage története kerül tévéképernyőkre, és az első széria 2015-ben érkezhet, azonban arról nincs biztos infó, hogy melyikkel kezdik.
  • A brit származású Otto Bathhursttel pacsiztak le a Midnight Delivery című thriller rendezői székére. A filmben Kevin Costner fogja alakítani a főszereplőt, viszont a részletes infókért hívjátok segítségül a címkéket. A forgatás részletei nem tisztázottak.
  • Robert De Niróval és Reese Witherspoonnal tárgyal a Worldview Entertainment, hogy vállalják el a The Intern főszerepeit, amelybe valaha még Tina Fey írt alá. A filmnek rendezője van Nancy Meyers személyében, aki saját forgatókönyvéből rendezi a filmet, de még nem tudni, hogy mikortól.
  • J.J. Abrams rendező egy sajtótájékoztatón beszélt a Star Wars: Episode VII forgatókönyvéről, amelyen Larry Kasdannel közösen dolgoznak, és ugyan Michael Arndt lépett a produkcióból, viszont Abrams nagyon elégedett a munkájával, így nincs kizárva, hogy a későbbi részeknél újra felkérik. Nem sokkal később pedig a Disney bejelentette, hogy 2015. december 18-án érkezik a hetedik rész, és ez már biztosra vehető.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .