Casting 08.05.14.

  • Liam Neesonnal bővült Juan Antonio Bayona készülőfélben lévő fantázia adaptációja, az A Monster Calls stábja, amelynek főszerepét Felicity Jones vállalta el nemrégiben. A többiben segítenek a címkék, ami pedig fontos lehet, hogy a Focus Features 2016. október 14-ét nézte ki a premier napjának.
  • A Focus Features, az eOne, a Sony Pictures és a Blumhouse is megerősítették bejelentésükben, hogy Leigh Whannell fogja rendezni az Insidious Chapter 3-at, amelynek amerikai premierjét 2015. április 3-ára tűzte ki a FilmDistrict. Oren Peli és James Wan producerként tutujgatják a harmadik felvonást.
  • Nat Wolff (Csillagainkban a hiba) ismét együtt fog dolgozni Josh Boone rendezővel a Stephen King regénye alapján készülő The Stand adaptáción. Boone írja a forgatókönyvet is, viszont Wolff karakteréről fikarcnyit sem árultak el, és egyelőre a többi főszereplő kilétét homály fedi. A forgatás részletei sem ismertek.
  • LeBron James NBA játékos és Method Man rapper-színész is szerepet kaptak a Universal Pictures égisze alatt készülő Trainwreckben, amelyből Judd Apatow fog vígjátékot rendezni. Haha. Ezzel jövő nyárra, egész pontosan 2015. július 24-ére kell elkészülnie.
  • Megerősített hír, hogy Rob Zombie 2007-es Halloween remake-jének és annak folytatásának női főszereplője, Scout Taylor-Compton visszatér a Halloween 3D-ben is - természetesen Laurie Strode szerepében láthatjuk újra a színésznőt. A filmet Patrick Lussier rendezi, de még oly sok képlékeny dolog van…
  • Tegnap Michelle Forbes csatlakozott Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. rész (The Hunger Games: Mockingjay Part 2) stábjába, ma pedig Eugenie Bondurantot jelentette be a Lionsgate, aki Tigrist fogja alakítani. Itt egy szokásos kép a hölgyeményről.
  • A mostanság nagy népszerűségnek örvendő Rebel Wilsont győzte meg a New Line Cinema, hogy vállalja el a Benjamin közlegény (Private Benjamin) remake főszerepét. Az eredetiben Goldie Hawn játszotta a főszereplőt, és 1980-ban került mozikba. A producer Mark Gordon, és már keresik az újragondolás rendezőjét.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .