Casting 07.02.14.

  • Most már hivatalos a hír, hogy Johnny Depp fogja alakítani a Black Mass főszereplőjét, a bostoni gengsztert, Whitey Bulgert. John J. Connolly Jr. szerepét Joel Edgerton vállalta el korábban, aki valamiért kiszállt, helyére pedig Tom Hardy a kiszemelt, akivel már tárgyalnak is. Forgatás májustól.
  • A Deadline szerint az amcsiknak megjött az eszük, és mozikba küldi a Snowpiercer vágatlan változatát is, ami ugye Joon-ho Bong első amerikai filmrendezése volt. Annak idején volt róla szó, hogy az amcsik verzióját 20 perccel megkurtították, ezt a csorbát próbálják most kiküszöbölni. A premier napja viszont még nincs meg.
  • Justin Long kiszállt a Stephen King regénye alapján készülő The Ten O'Clock People adaptációból, azonban a legújabb hírek szerint Jay Baruchel érkezik a helyére, aki így főszerepet zsákolt magának. A filmet Tom Holland rendezi, amelyet épp árulnak Berlinben a European Film Marketen, ahol a projekt sorsa is eldől.
  • A Paramount Pictures kitűzte a Welcome to Yesterday premierdátumát, ami már február 28-án mozikba kerül. Egy talált felvételes sci-fi-thrillerről van szó, amelyet Michael Bay producerként felügyelt, de a részletekért szűrjetek a címkékre, ahol trailert is találtok.
  • Könnyen lehet, hogy Gary Oldman is szerepelni fog a Star Wars: Episode VII-ben, ugyanis a LucasFilm szeretné, ha a színész elvállalna egy szerepet, amelyre tökéletesen alkalmas. Hogy kiről van szó, nem tudjuk, és még a szerződés sem született meg, szóval…
  • Remek hír, hogy az AMC és a Sony Pictures Television közös erővel hozzák tető alá a Preacher címre hallgató drámasorozatot, amelynek alapjait Garth Ennis és Steve Dillon képregény sorozata adja az alapokat. Executive producerként Seth Rogen és Evan Goldberg (Itt a vége) lesznek jelen, a showrunner Sam Catlin (Totál szívás) lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .